Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kellene tennem egy ilyen utálkózós körben?
A páromnak sajnos nem beszélhetek róla, mert mindig ki magyarázza, hogy ez nem így van, és félre értem.
A legjobb barátja, és a párom tesója egyszerűen rühellnek engem. A szó szoros értelmében.
Se melyikkel sem vagyok egy hullámhosszon.
A tesója csak fintorog rám, ritka ha köszön, a legjobb barátja pedig próbál bekavarni a kapcsolatunkba.
Ez rettentően rosszul esik.
Most hallottam vissza a csávó (legjobb barátja( barátnőjétől, akivel kifejezetten jóban lettünk, hogy tényleg rühell engem, és folyton lekurváz. Holott egy időben segítettem is neki a párkapcsolati kríziseit megoldani, amivel folyton engem keresett.
Nem tudok indokot mondani. Mindig is kedvesen álltam hozzájuk. De ők egyik pillanatról a másikra így kezdtek el viselkedni.
Mit tudok tenni? Nem tudom már elviselni ezt...
Madarat tolláról, embert barátjáról.
Nem akarok vészjósló lenni, de exem családja is ilyen volt. Azt gondoltam, hogy exem különb. Kiderült, hogy nem.
4 nem mondtam hogy ne legyél hű.erdekes hogy ilyenekre asszociálsz..
Az emberi vagy női kedvesség meg nem nyalás..
Erdekes a gondolkodásod..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!