Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak kihasználna engem?

Figyelt kérdés

Mostanában gondolkodtam el ezen jobban, mármint hogy lehet nárcisztikus a barátom. A kapcsolat elején nagyon kedves volt hozzám, mindig leste minden kívánságom. Több közös programra vitt el engem, és többször meglepett kis apróságokkal is pl. kedvenc csokim.

Ma meg már nem hogy ajándékozna, de mikor elvisz közös programra, akkor is elvárná, hogy én is fizessek valamit. Ha nem mondaná is úgy is mindig felajánlottam hogy ne hívjam meg erre-arra, de az hogy ő így ezt kijelenti, az nem tetszik. Én sose sajnáltam tőle semmit, bármilyen ünnepre vettem neki valamit, pedig kevesebbet keresek, mint ő.

Eltelt 1 év és úgy érzem egyre több mindenben kritizál. Azt mondja én nem vagyok képes semmire sem érte, ő meg kiteszi mindenét, csak hogy nekem jó legyen. Már egyre kevesebbet akar velem találkozni. 1 héten kétszer találkozunk, és ő miatta előfordult, hogy ezek az alkalmak is kimaradtak. Inkább elment a haverokkal sörözni.

Már szinte sose kérdezi meg, hogy vagyok, csak magáról beszél. Előfordult, hogy elmondtam mennyire fáj a fejem, nem reagált rá semmit.

Ha fekszünk az ágyon mindig figyelmeztetnem kell húzódjon arrébb, mert nem férek el. A tv irányítót mindig ő kezeli, ha elveszem tőle, kiveszi a kezemből.

Nem megkér, hanem parancsolat pl. hozd be a kaját nekem.

Ha valamiben nem értek egyet vele, akkor egyből duzzog, haragszik rám. Nem egyszer előfordult, hogy szakítani akartam, ilyenkor hívogat, hogy ne tegyem, meg ő csak jót akar nekem. Ilyenkor már azt is állította, hogy fáj a szíve szó szerint miattam, rosszul volt. Azt mondja ha nem viselkedem jól, akkor el sem fog jegyezni.

Elmentünk kirándulni, és ott se azt mutatta hogy jól érezte volna magát mellettem, hanem duzzogott, és így én se éreztem ott jól magam. Ha sétálunk elhagy magától, előre megy, szinte meg sem várna, már a kezemet se fogja meg. Arról nem is beszélve, hogy ha ő szexben hamarabb kielégül, akkor utána már nekem nem akarja befejezni, hiába én nem elégültem ki. Az elején még ez is érdekelte.

Meg amit furának találtam, hogy megmutatta nekem, hogy mit beszéltek az exével, pedig ezt sosem kértem tőle. De zavaró volt, ahogy ott a szemem láttára nézi ezt.

Megköszönném azt, ha valaki normális választ adna, nem pedig nekem esne.

2021. aug. 10. 11:29
1 2 3
 1/21 Ékezetes billetyűzet ***** válasza:
89%

Ez így még egyáltalán nem biztos, hogy nárcisztikus személy lenne, inkább azt mondanám, hogy csak elhidegültetek egymástól. Így viszont mérlegelni kell, hogy van-e így értelme a kapcsolatotoknak. Miért akarsz összeházasodni vele, ha már most nem érdekli, hogy mi van veled és parancsolgat?

Gondold át, hogy mit akarsz és hozz egy egyértelmű döntést. Szerintem szakítani akarsz, ha igen, légy egyértelmű és tarts ki a döntésed mellett. Ne enyhülj meg olyan dumák hatására, hogy rosszul van meg hiányzol neki.

2021. aug. 10. 11:36
 2/21 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem csak siman tusko, es kihasznal. Mondjuk megertem miert, ha szakitani akarsz, erre betol egy ilyen dumat hogy neki fajna szive, te meg “jo akkor ne szakitsunk”, en is csak rohognek rajtad a hatad mogott.

Ez az ember csak nem mutatta ki a foga feherjet, a legtobb goreny pont ilyen.

Szakits vele, akkor is ha szivrohama van szerinte. Tiltsd is le.

2021. aug. 10. 11:37
 3/21 Katona Dius ***** válasza:
86%
Szerintem amilyen hamar tudsz, menekülj ebből a kapcsolatból. Az ilyen emberekből lesznek később az asszonyt terrorizáló férjek. Ne érdekeljen, mit mond, mivel fenyegetőzik, hogy megöli magát meg hasonlók. Hagyd ott, keress olyat aki ugyanannyit törődik veled, mint te vele.
2021. aug. 10. 11:45
 4/21 anonim ***** válasza:
87%
szakíts, ez ennél csak rosszabb lesz. nárci gyanús a srác
2021. aug. 10. 12:00
 5/21 anonim ***** válasza:
89%
Meg is fog ütni előbb-utóbb. Menekülj, míg lehet, mert ismerek olyan nőt, aki nem lépett időben, és ezektől a dolgoktól hosszú távon (amiket leírsz) úgy szétesett, hogy már nem is tudta elhagyni a férjét, inkább felakasztotta magát. Pedig gazdag és sikeres nő volt, mégis megbénította az ítélőképességét, hogy folyton fikázta a férfi.
2021. aug. 10. 12:03
 6/21 anonim ***** válasza:
100%
A gyakorin való megkérdezés nélkül magadtól nem jössz rá, hogy ez a kapcsolat neked nem jó, tehát már rég abba kellett volna hagyni?
2021. aug. 10. 12:06
 7/21 anonim válasza:
26%
Nem nárcisztikus, csak már nem él a láng. Nem csak férfiban van ilyen, az én barátnőm is ilyen. Annyi különbség, hogy miután elment párszor legalább megvár engem is, bár látszik h várja hogy vége legyen.
2021. aug. 10. 12:14
 8/21 anonim ***** válasza:
100%
#7 ha elaludt volna a láng akkor nem könyörögne hogy ne szakítson vele. maga mellett akarja tartani a kérdezőt, de mégis úgy kezeli mint a szaros rongyot. nárci gyanús
2021. aug. 10. 12:16
 9/21 A kérdező kommentje:
Megkérdeztem tőle szeretné, hogy szakítsunk, akkor egyből azt mondja pedig hogy nem.
2021. aug. 10. 12:17
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
#9 ne érdekeljen, ő mit mond. egy kapcsolathoz két ember kell, ha az egyik nem akarja, nincs kapcsolat. menekülj amíg tudsz
2021. aug. 10. 12:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!