Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem nyal ki a barátom?
A barátommal fél éve vagyunk együtt, még szűz vagyok, csak pettingelni szoktunk. Szinte minden pettingelésnél megujjaz, és régebben ki is nyalt, de pár hete, hónapja nem nyal, csak ujjaz. Miért van ez? Én mindig lesz*pom, és kicsit igazságtalannak tartom. Az utóbbi időkben már néha a számba is élvez, és utálom az ízét a spermáinak, mégis hagyom, mert jót szeretnék neki. Hogy kérdezhetném meg burkoltan, hogy miért nem csinálja? Mi lehet az oka?
Minden nap fürdök, normálisan megmosom, borotválom is kb 2-3naponta, tehát tiszta. Szerintetek?
17/L
Pisilés után is mosd meg ha tudod. Egyébként őt kérdezd.
"Béla! Há miért nem nyalsz ki mostanában, iskoládat már?"
"Hogy kérdezhetném meg burkoltan, hogy miért nem csinálja? "
ne burkoltad kérdezd meg, hanem nyíltan.
talán ahogy ide leírtad nyugodtan előadhatod neki is.
Ez nem állapot! Beszéld meg vele!
Bár az én csajom is ilyen lenne, hogy mindent megtesz értem.....
üljetek le, és beszéljétek meg. Vagy kössetek komprumisszumot:
ha ő nem te se, ha ő igen, te is.
NE engedd magad kihasználni!
akkor vezesd elő neki, hogy szeretnék veled beszélni a pettingelésről, hogy miért nem nyalakodsz.
ha nem teszed meg, akkor szenvedjél tovább, csak neked lesz rossz, rosszabb. ha nem teszed meg tényleg csak elodázod a dolgokat. csak nyögd ki az első szót, aztán már remélhetőleg kíváncsi lesz, hogy mit akartál mondani és elmondod neki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!