Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1.5 év együttlét után véletlen egy 3. Féltől derül ki hogy más férfival szakított értem, hogy velem együtt lehessen. Ez megcsalás, ti mit tennétek?
Az én exem is ezt csinálta velem. 7 év után egy kolleginát kezdett el fűzni.. Már az első hetekben rájöttem. Közben nekem ígért fűt - fát, programokat, új lakásba költözést, stb. Amikor lebukott, azt mondta, nem akart tőle semmit, csak találkoztak. Aha, keddi napon kiraktam, vasárnap már a smárolós képük b@szott pofán a közösségi médián. Undorító az ilyen. És nem azért, mert elmúltak az érzelmek/másra vágyott/megfogta valaki más. Hanem azért, mert képesek azt az embert elárulni és hatbaszurni, akit elvileg évekig szerettek. Egy szakítás mindenképp fájdalmas, de illene megkímélni az árulás és a megcsalás tudatától a másikat és korrekt módon távozni, bevállalva ezzel azt, hogy a potenciális jelölttel nem fog működni a kapcsolat. De nem, mert az ilyenek gyávák és gyengék, kapcsolat nélkül nincsen semmijük, megbolondulnának egyedül.
A történet szépsége, hogy az exem tökéletes új kapcsolata annyira működik, hogy semennyire. Fél évig ölték egymást, majd szétmentek, persze neki is a nyakára költözött. Mindemellett nekem írogatott a kapcsolat alatt is, utána meg jött volna vissza. Nevetséges. Remélem az ilyenek vénségükre egyedül maradnak. Nem vagyok alapvetően rosszindulatú, de az összes ilyen mocsok ezt érdemelné.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!