Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 1.5 év együttlét után véletlen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

1.5 év együttlét után véletlen egy 3. Féltől derül ki hogy más férfival szakított értem, hogy velem együtt lehessen. Ez megcsalás, ti mit tennétek?

Figyelt kérdés
Nem mennék bele a részletbe 1 hónapig ismerkedtünk, majd amikor komolyabbra fordult a dolog és az első sex úgymond keresztezi az előző kapcsolatát. Ez megcsalásnak számít hogy velem nem közölte? Kell ezzel foglalkozzak, vagy rosszúl kell érezzem magam? Egy világ dőlt össze bennem jelenleg.

2021. aug. 6. 12:41
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
52%
6-os vagyok, nekem nincs több kérdésem, akkor rendben van. Nagyon jó így elkezdeni egy kapcsolatot.
2021. aug. 6. 13:14
 12/22 anonim ***** válasza:
67%
Másfél éve vagytok együtt....milyen a kapcsolat? Dobod egy Másfél évvel ezelőtt megtörtént dolog miatt? Persze nem volt korrekt....sőt. de na
2021. aug. 6. 13:17
 13/22 anonim ***** válasza:
32%
Dobja csak. Másfél éve hazugságban él. A másik meg másfél éve a pofájába hazudik. Ilyen emberben én aztán egy percig nem bíznék tovább.
2021. aug. 6. 13:22
 14/22 anonim ***** válasza:
20%

Azért ez nem olyan ritka mint gondolod a mai világban, ezt nevezik forró váltásnak. Amikor meg nem jön be a váltás, akkor meg a 2 nyereg közé esik.

Nem lennék kiakadva azon hogy nem teregette ki a szennyest, mert szerintem erre ő sem büszke, ennek a szituációnak te kedvezményezettje voltál és nem a szenvedője. Az exe jóval mérgesebb lehet ha megtudja hogy te már képben voltál amikor szakítottak.

Ha ez egyszeri dolog és nem csinál belőle gyakorlatot akkor nem érdekelne különösebben, a Te személyed arra inspirálta hogy váltson, értékesebbnek tartott mint az exét.

2021. aug. 6. 14:56
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

8 reagálva

Nekem van ilyen haverom aki 3 éve ezt csinálja a csajával. Amikor döccenő van kirakja a szűrét, majd az új lovag nem jön be neki annyira és a haverral újra elkezdenek összejárni, mondhatni ezzel tüzeli fel a haveromat aki belemegy ebbe a játékba. Igazi se veled, se nélküled kapcsolat az övék, mi meg csak röhögünk rajta.

2021. aug. 6. 15:01
 16/22 anonim ***** válasza:
59%

Az ilyen emberek nem változnak. Értékrend nulla. Másrészt a kérdezőt is megcsalta gyerekek hahó! A kérdező jelenlegi párja akkor csalta a saját jelenlegi párját a kérdezővel, ergo a kérdezőz is megcsalta a párjával. A kérdező nem tudja, hogy van párja, de a párja sem tudta, hogy van új pali. Szóval egyik férfi sem tudott a másikról, így mindkettőt megcsalta, csak annyi a különbség, hogy az elsőt elhagyta/vagy az hagyta el őt és maradt a másodikkal.

Ilyen szempontból az a fickó járt jól, akivel szakítottak, mivel neki új lehetősége lett normális értékrenddel rendelkező lányt találni, a kérdező meg maradt egy ilyennel. Ki járt rosszabbul?

2021. aug. 6. 15:39
 17/22 anonim ***** válasza:
58%

Kár ezt bizonygatni meg magyarázni, 16 - os. Itt mindenkit lepontoznak, aki normális értékrenddel rendelkezik és ezek fényében adott választ.

Nem látják a fától az erdőt. Csak azt, hogy a kérdezőt "választotta". Ja, kérdés, hogy meddig. Ameddig nem talál egy újabb, frissebb lehetőséget, akire ráutazhat, ha a kérdezőt megunta. Korrektséget meg elvárni nem lehet ilyen embertől, tőle sem normálisan fog elválni, csak ha már bebiztosította magát az újnál. Ez meg undorító dolog.

2021. aug. 6. 15:48
 18/22 anonim ***** válasza:
50%

Nekem 2 kapcsolatom volt eddig. Az egyik 3 , a másik pedig 7 évig tartott. Nem más miatt szakítottam. Sőt, még hónapokig nem is volt a képben más férfi, le sem feküdtem senkivel. Így megvetem az olyan nőket, akik csak úgy lépnek ki egy kapcsolatból, hogy benne vannak a másikba. Erre azt a kifejezést találták ki, hogy "kapcsolatfüggő". Régen ezt nem így hívták, hanem r*****nak. Ha valakinek van gerince, és nőként főleg egy kis tartása, akkor nem történik meg ilyesmi. Ha megtetszik neki egy másik férfi, és csak felötlik benne a gondolat, hogy majd elhagyja a párját, akkor tegye meg azonnal cseszd meg ne várja meg, amíg a másik tutira vele lesz. Ez kapcsolatfüggőség? Ez gerinctelenség. Nem kell védeni a kérdező párját sem, emberileg egy nulla az, aki ilyen módon becsapja a párját. És szerintetek ez megváltozott? Persze, most még hűséges (bár ezt is honnan tudhatjuk? Az az ember, aki képes olyan gerinctelen lenni, hogy egy komoly kapcsolatban hűtlenkedik, nem is egyszeri alkalom volt, mivel a kérdező kb. a szeretője volt mondhatni), na de kitudja, meddig ? Addig ameddig nem jön megint egy jobb? De nem fogja elhagyni a kérdezőt, hogyha megtetszik neki valaki más, hanem megcsalja, aztán de működne az új palival akkor kilép, ha nem, akkor megtartja a kérdezőt, mert ennek a nőnek nem számít semmi és senki, csak saját maga. Gerincesen is meglehet ezt oldani. Szakítani, majd ismerkedni és összejönni azzal a férfival, aki tetszik. Ja, nem. Együtt maradni, pasizni, megcsalni a páromat (kitudja hányszor, nem biztos elsőre bejött a váltás), majd igazából megcsalom az újat is, amíg ő jó és érdekes addig jó ha van, utána majd ezt is kutyába veszem.

Ja persze gondolom előadná a hölgyemény az áldozatot, és kifogásokat keresne a tetteire.

Nincs erre kifogás.

Engem az első párom megcsalt, elhagytam.

A második párom a kapcsolatunk végén már nagyon csúnyán bánt velem, semmi szeretetet nem kaptam, magányos voltam, eszméletlenül szeretethiányos voltam a kapcsolatunk utolsó másfél évében. És nem csaltam meg🙂nem is ismerkedtem. Érdekes. Szakítottam képzeljétek. És nem is egy másik pasi miatt, mert utána még hónapokig nem érdekelt a társkeresés, pedig már szakítás előtt hónapokkal nem szerettem a páromat.

Bocsi, hosszú lett, de kiakasztó, hogy ez mennyire elfogadott lett a mai világban.

2021. aug. 6. 15:54
 19/22 anonim ***** válasza:
50%

15:

Nálam ez nem jött be.

Egyrészt azért, mert csak használtam utána, mint egy rongyot, aztán amint jött egy normális csaj, megszakítottam vele minden kapcsolatot.

Azóta szült gyereket is a csávónak. 🤣

2021. aug. 6. 15:56
 20/22 anonim ***** válasza:
50%
#18 Az itt definiált "kapcsolatfüggőség" a monkey-branching a szakzsargonban. Addig ugrál ágról-ágra és tágítja a szociális hálót a nő, amíg át nem tud libbenni egy következő kapcsolatba, és csak utána vet véget az előzőnek.
2021. aug. 6. 16:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!