Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan legyen vége a vitának? Telefondugdosás-feltételezés-tagadás
Elkezdték egyedulállók like-olgatni.
Aztán jottek csajoktol uzenetek.
Aztan mindenkit tiltott fiokot felfuggesztett. Telefont dugdos ujabban.
Ebbop jon az hogy sztem csajozott vagy csajozik.
Mindent tagad. Nem, ő velem van en kellek etc.
Szakitásnál is tagad.
Most igy vagyunk egyutt. Hogy LEHET csajozik de győzköd hogy nem.
Ha adtam ujabb eselyt. Ezek után en ezt hogy engedjem el? Hogyan legyek vele normalisan es nem attol tartva hogy mit csinal a telojan mikor ki fog befigyelni mikor lép le stb?
Hanem felszabadultan
Nem ez volt már egyszer kiírva?
Akkor is megmondtuk mi a szitu. csajozik egyertelmuen, és nem, hiába várod,nem fog neked színt vallani. Ez elég egyértelmű.
Szerinted miért dugdossa a telót? Mert fülig szerelmes beléd és hűséges, ezert eldugja? Na látod, hogy nem.
Nem szeret, mondani bármit lehet.
Szerintem is volt már ez a kèrdès. Ès már lehet lesz is. A kèrdező kb fogyatèkos.
-szakítani kène
-de már szakítottunk, de kibèkültünk
-úgy kène szakítani, hogy nincs bèkülès
-de csak fèl órára szakítottunk
Ès akkor már átjár az èrzès, hogy atyaèg...
Mit nem lehet azon felfogni, hogy ebből a kapcsolatból már nem lesz semmi èrtelmes? A pasi nőzik, ès nőzni is fog.
A fèl órás hiszti meg nem szakítás.
Szakítani kell, ès tovább lèpni! Nincs ezen mit ragozni!
Nekem is rémlik ez a dolog, meg a stílus is.
gyanítom te lehetsz az, aki azt kérte a pasitól, hogy akkor írja ki a kapcsolati státuszában, hogy veled van, de erre nem hajlandó, inkább felfüggesztett mindent, aztán majd aktíválja, ha úgy adódik mégsem lesz a ti kapcsolatototkbó semmi (vagy ha nagyon kontoll alatt akarod tartani).
Szinte biztosan te vagy az még mindig ezen rugózva, komplett mondatok stimmelnek a másik két kérdéssel.
Nem tudom mit vergődsz vele. Hajítsad ki a fenébe, élne a hóhér ilyen kétségek közt, meg stresszben. Kell ez neked? ha igen, akkor megérdemlitek egymást, egyik 19, másik egy híján 20.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!