Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van értelme így a kapcsolatnak?
Egy hónapja vagyunk együtt, nekem az első komoly kapcsolatom. Nagyon szeretem és soha senki iránt nem éreztem még ilyen mélyen, tényleg azt érzem, hogy megtaláltam a másik felemet minden téren.
Az egyetlen probléma, hogy nagyon kevés időt tudunk együtt tölteni. Van, hogy kétszer aludtam nála egy héten, de múlt héten egyáltalán nem tudtunk találkozni, most is csak egyszer.
Viszont az is benne van, hogy neki most történt egy tragédia a családjában és egyedül szeretett volna lenni, illetve rengeteget dolgozik és fáradt volt. Én is dolgozom, viszont kezdem azt érezni, hogy hiába nem szeretném elveszíteni és érzek minden mást tökéletesnek, egyszerűen kevés ez. Tudom, hogy ez most egy átmeneti állapot, de szeptembertől a munkáink mellé még bejön az egyetem is, akkor végképp nem tudom, hogyan fogjuk ezt megoldani.
Mit gondoltok, lehet ennek így jövője?
Ha m8ndketten 100% ig akarjátok akkor igen.
Ha az egyiknek kétségei vannak akkor nen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!