Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mást is köptek már le?

Figyelt kérdés

Lényeg annyi h nagyon össze vesztünk a barátommal mert dugdosta a telefont meg wcre se ment nélküle.konkrétan rá kérdeztem mivan de nem mondott semmit .jol össze vesztünk és ahogy elakartam menni mellette meglökött én meg felpofoztam.erre leköpött.szerintem ennél lejebb nincs a világon.

Most kiraktam a szűrét .szerintem megalázó is

Valakinek valami tanács?

2021. aug. 5. 19:25
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
0%

Mindkettőnek nem lehet szurkolni, valamelyiknek győznie kell :D

2021. aug. 5. 20:35
 12/21 anonim ***** válasza:
Jó tanács? Ne fogadd vissza. Menjen haza és köpdösse anyucit. A telefont se véletlenül dugdossa és talán jobb is, hogy nem tudod, miért. Hány évesek vagytok?
2021. aug. 5. 21:09
 13/21 A kérdező kommentje:

Ő 38 én 30

Nem tervezem vissza fogadni...

Menjen oda ahova akar

2021. aug. 5. 21:13
 14/21 anonim ***** válasza:
34%
azért mert nő vagy nem jelenti hogy jogod is van fizikailag bántalmazni egy férfit !! A köpés még elég kontrollárt reakció volt tőle, lehet más az ajtóba épített volna ezért.
2021. aug. 5. 21:54
 15/21 anonim ***** válasza:
49%
Nem kellene rá kezet emelni .Ezt te hogy gondolod?Legalja a köpés is meg az ütés is.
2021. aug. 5. 21:54
 16/21 anonim ***** válasza:
34%

Hát, azért megkérdezném, hány évesek vagytok?

Ha 16-20, akkor még elmegy ez a szint, de méltatlan azért.

Amúgy mindkettőt bünteti a Btk., csak jelzem ;)

2021. aug. 5. 22:15
 17/21 anonim ***** válasza:
51%
Szerintem jó csaj lehetsz hogy nem hagytad magad, bírom a harcias csajokat:)
2021. aug. 5. 23:02
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
#5-ös voltam.Nem a bizalomról van szó vagy a megbocsátásról.Azon nem lehet változtatni,hogy a szemembe intellektuálisan és emberileg a béka segge alá zuhan valaki,onnantól kezdve egy alpári paraszttá vált a szememben és szégyelltem magam (mái napig is) ,h az exem
2021. aug. 5. 23:25
 19/21 anonim ***** válasza:
68%
Hú bmeg milyen emberek vannak párkapcsolatban :D Mind a ketten igénytelenek vagytok. Gyereket ne vállaljatok lécci, az ilyen embereknek mindig csak a gyerekét sajnálom, mert képtelenek voltak gumit húzni.
2021. aug. 6. 09:21
 20/21 anonim ***** válasza:
53%
Drukkolok nektek, igaz mindketten primitíven viselkedtetek, de egy hirtelen összeveszés, amiből siman ki lehet békülni. Te se voltál különb..
2021. aug. 6. 10:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!