Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Szerintetek jogosan köptek...

Szerintetek jogosan köptek be? 17/f

Figyelt kérdés
Ma ettem egy almát a suliban. A suliban szét kell választani a szemetet, papír,alu,stb.m. de nincs bioszemét. Így fogtam a helyemről és belecéloztam valamelyik kukába. Istenem mintha ez olyan nagy szemetelés lenne. Az osztály néha úgy néz ki mint egy szeméttelep. A múlkór pl nem lett kiürítve a kuka és mellé lett dobálva a szemét. Nem sokat ér az hogy külön van választva mert mindenki oda dobálja a szemetet ahova jól esik. Erre ma a szemétről volt szó és az egyik h..lye osztálytársam beköpött hogy az aluba dobtam az almát. Szerencsére nem mondta a nevemet. De most az óvodában vagyunk vagy hol? Meg egy pár osztálytársammal egy kicsit h..lyültünk és céptáblát csináltunk a táblából és a szivaccsal dobáltuk a táblába. Aztán egy másik osztálytársam ezt is elmondta az osztályfőnöknek hogy dobáljuk a szivacsot. Kicsit csalódtam bennük. Mindig azt nézem hogy hogy lehetne kinyalni a seggüket, hogy hol segítsek, erre ez a hála?
2017. márc. 16. 20:21
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
76%

Te mégis hogy nyaltad ki a seggüket? Rajzoltál céltáblát, jaj de cuki vagy!

Nincs rendes kuka, ahova minden más megy?

Amúgy talán furcsán hangozhat, de könnyen szerezhetsz kellemetlen percet annak, akik átnézi a szememetet, hátha nem dobott bele valami gyökér egy almát.

16/L

2017. márc. 16. 20:33
 2/14 A kérdező kommentje:
Azt úgy értem hogy elküldöm a házit, segítek amit nem értek stb
2017. márc. 16. 20:35
 3/14 A kérdező kommentje:
Nehogy már azt mond nekem hogy egy alma fog elszennyeződni a világ. Az alma simán elrohad mire oda ér. Szerintem ezzel az erővel abba is bele lehet kötni hogy a tanárok autóval járnak suliba,nem villamossal vagy busszal. Nevetséges
2017. márc. 16. 20:37
 4/14 A kérdező kommentje:
Alma miatt*
2017. márc. 16. 20:37
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Viselkedi normálisan. Ha azt az almát a seggedbe gyömöszölném be, azt is ilyen lazán vennéd?
2017. márc. 16. 21:05
 6/14 anonim ***** válasza:
51%

Szerinted az osztálytársaid egymásnak nem küldik el a házit és segítenek? El vagy szállva magadtól barátom, nem te vagy az atyaúristen. :D Miért lennének hálásak egy olyan általános dologért, amit ők is csinálnak napi rendszereseggél?

Egy alma talán nem, de ez nálatok rendszernek tűnik. És igen, valakinek ez tényleg plusz fáradtság.

16/L

2017. márc. 16. 21:15
 7/14 A kérdező kommentje:
Tudod te hogy naponta hány tonna pet palackot dobnak bele az óceánba? És nem természetes dolog, mindenki csinálja meg magának nem én vagyok a csicskájuk
2017. márc. 16. 21:46
 8/14 anonim ***** válasza:
Kedves kerdezo. Ha minden ember igy gondolna, hogy mit szamit az az egy pet palack vagy alma, akkor nem gondolod hogy kaosz lenne? Igenis szamit, hogy hova dobod a szemetet. Ha mindenki ugy allna hozza mint te, nem latnal ki a szemetbol. Ne legyel ennyire öntelt.
2017. márc. 17. 12:32
 9/14 anonim ***** válasza:

"Mindig azt nézem hogy hogy lehetne kinyalni a seggüket, hogy hol segítsek, erre ez a hála?"

Hogyhogy ez hála? Attól, hogy valakinek kedveskedsz, mégis miért kéne eltűrnie, ha valami hülyeséget csinálsz? Örülj neki, hogy a nevedet nem mondták!

"De most az óvodában vagyunk vagy hol?"

Ezt magadtól kérdezd, aki szórakozás gyanánt szivaccsal dobálja a táblát, és aki annyira érdekember, hogy képes mindenkinek nyalni, csak hogy utána elfogadják azt a sok f*@*szságot, amit csinál! Attól, hogy más elfogadja, még ugyanúgy bűn! És ezt nem feltétlenül a kukába való szemetelésre értem, hanem akármi másra!

"Mindig azt nézem hogy hogy lehetne kinyalni a seggüket, hogy hol segítsek"

Valójában rendes leszel, és nem csak érdekből. Nem teszed tönkre az órákat, nem hangoskodsz, nem zavarsz másokat, nem bántasz másokat és nem teszed tönkre mások iskolás éveit. Mondjuk így segíthetnél nekik. Hogy érzed, képes vagy rendes lenni valójában is? Vagy csak érdekből lehaverkodni a szemetebb társasággal, hogy utána ne köpjenek be? Ja, és mellesleg a körte sokkal finomabb mint az alma!

2017. márc. 18. 00:58
 10/14 A kérdező kommentje:
A körtében sokkal több a glükóz!
2017. márc. 18. 07:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!