Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Szerintetek jogosan köptek...

Szerintetek jogosan köptek be? 17/f

Figyelt kérdés
Ma ettem egy almát a suliban. A suliban szét kell választani a szemetet, papír,alu,stb.m. de nincs bioszemét. Így fogtam a helyemről és belecéloztam valamelyik kukába. Istenem mintha ez olyan nagy szemetelés lenne. Az osztály néha úgy néz ki mint egy szeméttelep. A múlkór pl nem lett kiürítve a kuka és mellé lett dobálva a szemét. Nem sokat ér az hogy külön van választva mert mindenki oda dobálja a szemetet ahova jól esik. Erre ma a szemétről volt szó és az egyik h..lye osztálytársam beköpött hogy az aluba dobtam az almát. Szerencsére nem mondta a nevemet. De most az óvodában vagyunk vagy hol? Meg egy pár osztálytársammal egy kicsit h..lyültünk és céptáblát csináltunk a táblából és a szivaccsal dobáltuk a táblába. Aztán egy másik osztálytársam ezt is elmondta az osztályfőnöknek hogy dobáljuk a szivacsot. Kicsit csalódtam bennük. Mindig azt nézem hogy hogy lehetne kinyalni a seggüket, hogy hol segítsek, erre ez a hála?
2017. márc. 16. 20:21
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Na és? Érdekel ez téged? Ennyi erővel semmit nem ehetnénk, kólát sem ihatnánk, abban is van cukor. Minden hizlal valamennyire, a kólába, kávéba szinte mindig raknak cukrot, az alkohol is cukorrá alakul a gyomorban, ezért is lesz sok alkoholista cukorbeteg. Egyébként milyennek tartod a magatartásod?
2017. márc. 18. 13:51
 12/14 A kérdező kommentje:
A testépítésben nem mindegy hogy miből mennyit eszel. Ez egy baromság hogy minden hizlal. Ha megvan a kalóriaszükséglet,akkor nem hízol nem fogysz, ha kalóriszükséglet+500,600kcal akkor hízol. Ezt még a hü..e is össze tudja rakni. de nem mindegy hogy izomra hízol vagy a hájadra. Kell egy normálisan összeállított edzésterv és egy étrendterv. Az is abnormális hogy ha valaki csak a kcal számolja. Figyelni kell a megfelelő makróra. (Fehérje,ch,zsír) az az ember nem fog lefogyni aki menden nap mekis kaját eszik ,mert csak számolja a kalóriát. Fehérje 2.5g/tskg a ch és a zsírral kell játszani. Attól gügg hogy tömegelsz vagy szálkásítassz. A fehérjéből épül az izom a ch ad energiát és a zsír. A zsír meg építi fel a selyteket meg segítik a hormonműködést. A zsírból is van rossz meg jó zsír (telített meg telítettlen) Ezt csak azért írom hogy tisztában legyél ezekkel a dolgokkal. Amúgy a magatartásomman nincs semmi probléma.
2017. márc. 18. 14:40
 13/14 A kérdező kommentje:
A cukrokról meg a fehér liszről ne is beszéljünk..
2017. márc. 18. 14:44
 14/14 A kérdező kommentje:
Ha érdekel a téma szívesen segítek
2017. márc. 18. 14:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!