Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok az alábbi pasiról?Talalkozas elott sokat chateltünk,meg akart ismerni kedveskedett.Találkoztunk 2 hét után,iszonyatosan jót szexeltünk.Utána kis vitán felhuzta magát és mindenhol csak támadt.Mintha egy másik oldalát ismertem volna meg.
Figyelt kérdés
2021. aug. 5. 15:37
21/30 A kérdező kommentje:
18 as ismer igazán köszönom.Kb ezt erzem😃😊
2021. aug. 5. 19:57
22/30 A kérdező kommentje:
20 as csak szóba került ez okozta a vitát.Olvass végig ne csak kiragadj részleteket.
Köszi
2021. aug. 5. 19:59
23/30 A kérdező kommentje:
Aki esetleg őt sajnalná, épp most tettem lapátra.Az üzeneteiben támadó volt, ellenséges és most diplomatikusan irtam.A nőket alázni tudja de elvárja hogy őt valaki szeresse viszont.A negatív hozzáállasa a dolgokhoz eléggé elkeserítő-diplomatikus vagyok most is, mert csúnyábban irnám szívem szerint😁
2021. aug. 5. 21:55
24/30 anonim válasza:
Nem csoda ha nem akart tőled többet. Iszonyú buta vagy, látszik, hogy csak dugni voltál jó.
25/30 A kérdező kommentje:
24 es a teljes sztorit nem ismered, de már leirnom is felesleges.Amugy egy személyiség zavaros, 25 éves fiúrol van szó, akitől én 15 évvel idősebb vagyok.A dugás jó volt csak más dolgokról is beszélt, azaz inkább hitegetett..hogy nemcsak dugni akar.Aztán pedig csak arrogánsan, bunkón támadott...
2021. aug. 6. 13:45
26/30 anonim válasza:
Nyuszika az, hogy mit ígér, annak sose szabad hinni.
27/30 A kérdező kommentje:
Kedvesem, ha már becézel😀
a mai fiatalság akkor csakis hazugokból áll? Ez náluk az alap..hàt szép jövőkép..
Ismernéd a srácot, neked is feltűnne hogy vmi.nem oké nála..ismersz jo pszichológust? Elküldeném neki a számát😀
2021. aug. 6. 13:50
28/30 anonim válasza:
Ha valami nem oké nála, akkor hogy volt gusztusod szetrakni neki a lábad?
29/30 A kérdező kommentje:
A válaszaiból, és az első talalkozásnál még ez nem derült ki...időközben változott!
2021. aug. 6. 14:01
30/30 A kérdező kommentje:
De mondom, én már lapoztam😊
2021. aug. 6. 14:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!