Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha én nem szedhetek gyógyszert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha én nem szedhetek gyógyszert , ő pedig nem akar gumit akkor itt a vége?

Figyelt kérdés
Vagy milyen más módszer van még ami bevált?a megszakitas rizikós, nem mondom, hogy sose csinaltam de nem kockaztatnék folyton.
2021. aug. 5. 15:05
1 2 3 4
 31/40 A kérdező kommentje:

23 évesen nem lenne jó ötlet az elköttetés ha visszaállítható akkoris rizikós.

Idősebb korban , gyerekek megléte után jó lehet de nekünk nem lenne ideális.

30 Magyarországon nincs.

2021. aug. 5. 18:02
 32/40 anonim ***** válasza:
0%
30: Már majdnem 20 éve.
2021. aug. 5. 18:04
 33/40 anonim ***** válasza:
100%
Nincs forgalomban férfi fogamzásgátló. Bécsben se...
2021. aug. 5. 18:04
 34/40 anonim ***** válasza:
100%

Én is úgy tudom. (Hogy nincs ffi fog.gáltó tabi.)

Elbukott a férfiakon.

2021. aug. 5. 18:08
 35/40 A kérdező kommentje:
Én sem találtam, hogy lenne ilyen.
2021. aug. 5. 18:09
 36/40 anonim ***** válasza:
100%
Mindenesetre nem ölbe tett kézzel kéne várnia, hogy megoldódjon magától (?), vagy te megoldd helyette ezt a kérdést, hanem elmenni andrológushoz első kézből informálódni, stb., begyűjtenie az összes infót, hogy melyiket tudná legkönnyebben megoldani a sok lehetőség közül, mert nem csak ez a 4 van, amit eddig szóba hoztunk itt.
2021. aug. 5. 18:15
 37/40 anonim ***** válasza:
84%

#23:

Nagyon kevesen használják. Kevesebben, mint ahányan állítólag teherbeestek mellette. A mi patikánkban csak miattam volt. :) Ennek ellenére a faluban többen is pharmatex mellett estek teherbe.

Az is vicces, hogy a megszakítást milyen sokan szokták bátran ajánlani. Ugyanő leszól, hogy teherbe fogok esni, mikor leírom, hogy a termékeny napokon megszakítást ÉS pharmatexet, egyéb napokon csak pharmatexet használunk.

Illetve még egyszer hangsúlyozom: akkor védekeztünk így, mikor nem lett volna gond egy gyerek, de nem kimondottan terveztük.

Friss kapcsolatban, illetve olyan életszakaszban, mikor igenis gond egy terhesség, akkor csak gumival!

Szerintem.

2021. aug. 5. 18:26
 38/40 A kérdező kommentje:

37. Fogok menni orvoshoz , de ragaszkodom a saját nőgyógyaszomhoz és az ő véleményéhez. Többen félrekezeltek, hónapokig nem menstrualtam és hasonlók.... nem kockáztatok.

38 Persze de ha a gumitol tényleg ilyen tünetei vannak akkor felejtős.

Nem kamuzott ezzel kapcsolatban mert azt mondta bármikor elkísértem orvoshoz stb. Úgyhogy ez még hosszas menet lesz mire kitaláljuk mi lenne a jó.

2021. aug. 5. 19:07
 39/40 Sunshinedoll ***** válasza:
100%
latexmentes gumi, spirál (hormonmentes v hormontartalmú), spermicidek, megszakítás, hüvelygyűrű, vagy ezek bármilyen kombinációja, esetleg a szakítás.
2021. aug. 5. 20:09
 40/40 anonim ***** válasza:
15%
Ott van másik luk, a természet pont ezért rakta ezt oda. Vegyél anál plugot és gyakorold. A pasik amúgy is imádják.
2021. aug. 6. 09:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!