Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha én nem szedhetek gyógyszert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha én nem szedhetek gyógyszert , ő pedig nem akar gumit akkor itt a vége?

Figyelt kérdés
Vagy milyen más módszer van még ami bevált?a megszakitas rizikós, nem mondom, hogy sose csinaltam de nem kockaztatnék folyton.
2021. aug. 5. 15:05
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
84%

A spirál nekem nagyon nem vált be. Sajnos erős vérzést és rettenetes görcsöket okozott, ráadásul 2 hétig volt meg, 2 hét szünet. Pedig aranybevonatos, fémallergia esetén is használható, drága típus volt.

Ami bevált, az a pharmatex kúp. De csak a kúp, se a krém, se a tabletta. Tudtuk, hogy nincs jó híre, vállaltuk a kockázatot. Évekig használtuk, nekünk bevált. Mondjuk nálunk a gumival se volt gond.

Viszont egyszer nem volt gumi, régen nem volt semmi, mert pont akkor múlt el a menstruációm, és mindenképpen akartunk búcsúszexelni, mielőtt a párom elutazik. Gondoltuk, megszakítással jó lesz, a peteérésig több, mint egy hét. Röviden: így jött össze a második gyerekünk. Szóval én akit lehet, lebeszélek a megszakításról. Illetve hajrá, de csak akkor, ha nem gond, ha becsúszik.

2021. aug. 5. 16:06
 22/40 A kérdező kommentje:

21 Nem tudom, hogy tényleg allergias e vagy csak mondja. Ő sem kért tőlem papírt, hogy tényleg hormon zavar és más problémáim vannak.

22 Huhh én a pharmatexről csupa rosszat hallottam, kb Te vagy az első aki pozitívumot mond.

2021. aug. 5. 16:10
 23/40 anonim ***** válasza:
78%
Nekem 2008-ban nem engedtek spirált feltenni, mert még nem volt gyerekem.
2021. aug. 5. 16:12
 24/40 anonim ***** válasza:
28%

Ezt javaslom tanulmányozásra:

[link]

Cserháti-Herold Jankát ajánlom.

[link]

2021. aug. 5. 16:18
 25/40 anonim ***** válasza:
88%
A tabletta méreg a szervezetnek. Köszönöm, nem szeretnék erről vitát nyitni.
2021. aug. 5. 17:14
 26/40 anonim ***** válasza:
52%

Férfiaknak is van hormonális fg., csak Bécsig kell elmenni érte, valószínű küldik is. Nyilván kell neki is teljeskörű orvosi kivizsgálás előtte és állandó kontroll, hogy nem árt-e neki.

A másik, hogy - szintén külföldön - elköttetheti magát, rövid, ambuláns műtét.

Vannak más módszerek is, de azok több odafigyelést kívánnak ezeknél.

2021. aug. 5. 17:15
 27/40 A kérdező kommentje:
27. Elkötettés nem jöhet szóba, még későbbiekben szeretne gyereket de nem most.
2021. aug. 5. 17:17
 28/40 anonim ***** válasza:
22%

28: Erre 3 megoldás van:

1. van spermabank erre a célra,

2. általában visszaállítható,

3. a mellékheréből bármikor nyerhető érett ivarsejt.

2021. aug. 5. 17:19
 29/40 anonim ***** válasza:
82%

27

Tényleg van férfi fogamzásgátló tabi forgalomban??? Ó jeeeeeeeee.

2021. aug. 5. 17:23
 30/40 anonim ***** válasza:
62%

29

Sem nők, sem férfiak esetében nem igazán jó megoldás az elkötés.

2021. aug. 5. 17:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!