Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha én nem szedhetek gyógyszert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha én nem szedhetek gyógyszert , ő pedig nem akar gumit akkor itt a vége?

Figyelt kérdés
Vagy milyen más módszer van még ami bevált?a megszakitas rizikós, nem mondom, hogy sose csinaltam de nem kockaztatnék folyton.
2021. aug. 5. 15:05
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem is kamuzik a kis féreg.
2021. aug. 5. 15:27
 12/40 anonim ***** válasza:
11%
Csinaljatok csak popoba es nincs problema
2021. aug. 5. 15:35
 13/40 anonim ***** válasza:
9%

orál

anál

2021. aug. 5. 15:35
 14/40 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem nincs rola orvosi papirja, addig pedig bemondasszagu.
2021. aug. 5. 15:40
 15/40 A kérdező kommentje:
Nemtudom, hogy Kamuzik e igazából lehet. Most ennyi erővel én is kamuzok, hogy hormonproblémáim voltak ami miatt nem javasolt a gyógyszer. Nehéz ügy ez így. Meg erőszakkal nem adhatom rá ha vakarózik tőle.
2021. aug. 5. 15:41
 16/40 anonim ***** válasza:
84%

1. Van latexmentes gumi, bár gondolom nem allergisá, csak hisztizik.

2. Nem mindegy, hogy mi miatt nem szedhetsz gyógyszert. Általában a kombinált tablettáknak van ellenjavallata, a legtöbb olyan nő, akinek az nem javasolt, minipillt szedhet.

3. Van mini spirál kifejezetten nem szült nőknek.

4. Létezik pesszárium, spermicid, naptármódszer, amiket a megszakítással KOMBINÁLVA egész jó hatékonyságot el lehet érni.

2021. aug. 5. 15:42
 17/40 anonim ***** válasza:
90%

1. létezik spirál nem szült nőknek

2. létezik latexmentes gumi

De a legjobb: létezik olyan férfi! (nem hisztis hlyegyerek), aki felhúzza gumit, hogy neked ne legyen károsodásod a spiráltól, gyógyszertől. Az utóbbit javasolnám, mint megoldás.

Nálunk exem rinyált állandóan, hogy ő nem szereti a gumit, szűk rá, nem érez semmit (gumi nélkül sem érzett a markán kívül), szedjek gyógyszert. Mikor kiderült, hogy kicsinált, akkor képes volt nem szexelni velem.

Úgyhogy kivágtam a fenébe.

2021. aug. 5. 15:49
 18/40 A kérdező kommentje:

A spirált én úgy tudtam hogy csak már szült , idősebbeknek teszik fel.Én pedig illegális vagy tilos dolgot nem szeretnék.

A latexmentes gumit meg fogjuk próbálni , Bar én ezekkel nem vagyok képben.

2021. aug. 5. 15:54
 19/40 anonim ***** válasza:
90%
Nem illegális és nem tilos, mint többen is írtuk, van kifejezetten mini méretű spirál, amit nem szült nőknek fejlesztettek ki...
2021. aug. 5. 16:00
 20/40 anonim ***** válasza:
93%

Létezik latex mentes gumi. Én nő vagyok, latex érzékeny még is tudok használni latexmentes óvszert.

A spirálból van mini, amit nem szült nők is használhatnak.

Bár én biztos nem lennék együtt egy olyan férfival aki ennyire önző.

2021. aug. 5. 16:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!