Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet a féltékenységet legyőzni?
Figyelt kérdés
Tegnap a pasim 1,5 óráig nem nézte meg a messenger üzenetemet, nekem már minden bajom volt és teljesen biztosra veszem, hogy egy másik nő miatt nem nyúlt a telefonjához.
(Nem élünk együtt, friss kapcsolat.)
Tisztában vagyok vele, hogy hatalmas ostobaság egyből erre gondolni, de nem bízok meg benne.
2021. aug. 4. 16:09
1/10 anonim válasza:
Mindeközben ő elment szarni egyet, megszerelt vmit vagy játszott a ps-en. Hála a nőknek ha nincs baj garantáltan csinálnak és ami a legagyhalálabb az egészben h számtalan férfi bizonytalan h vajon miért nem elég jó vkinek, aki kb csak tönkreteszi az idegrendszerét mert unatkozik meg nulla önbizalma van.
2021. aug. 4. 16:13
2/10 A kérdező kommentje:
és a kérdésre is fogsz válaszolni, vagy csak írtál valamit mert épp nincs jobb dolgod?
2021. aug. 4. 16:22
3/10 anonim válasza:
Az igazság kényelmetlen ugye
2021. aug. 4. 16:30
4/10 anonim válasza:
Fölösleges ilyesmin izgulni. Csak magad idegesíted vele aztán meg Őt. Hagyni kell Őket. Bocs a kérdésért de Te addig végig a telodat nézted? Foglald el magad, egy nőnek mindig van mit csinálni. Hidd el,hogy kevesebb időd jut majd a gyanakvásra. 29/n
2021. aug. 4. 16:51
5/10 A kérdező kommentje:
nem a telómat bámultam, hogy mikor ír már vissza.. csak 1 hete nem találkoztunk, így azt hittem érdekli mikor írok neki, de ezek szerint már megint csak én gondolom úgy, hogy ha hiányzik a másik, akkor alig várom hogy beszéljek vele
2021. aug. 4. 16:58
6/10 anonim válasza:
Túl gondolod szerintem. Ne aggódj. Más jel van ami aggasztó?
2021. aug. 4. 17:00
7/10 anonim válasza:
Önbizalom erősítésével. Pl miért hagyna el téged, nem vagy tökéletes de más nő sem az sőt...
Aztán kösd le magad, ha valamit csinálsz intenzíven jobban megy az idő arra koncentrálsz, nem butaságokon gondolkodol.
1 hete nem találkoztatok...távkapcsolat?? Vagy miért?? Távkapcsolat nem mindenkinek való, pl nekem se.
2021. aug. 4. 17:15
8/10 anonim válasza:
Ez egy elég összetett kérdés. Milyen a kapcsolatotok? Megbizol benne? Miért?
Vannak barátaid? Gyakran vagy velük? Van olyan hobbid, amit szabadidődben rendszeresen űzöl? Hogy állsz az önismerettel?
2021. aug. 4. 17:15
9/10 A kérdező kommentje:
igen, távkapcsolat. Nem gondolnám, hogy önértékelési problémáim lennének, inkább abból ered, hogy valamiért engem nem lehet szeretni, ahogy az az elmúlt 38 évben kiderult...
2021. aug. 4. 18:30
10/10 anonim válasza:
9# Amit írsz, pont az önismeret hiánya miatt van. Elhiszed amit mondanak rólad a helyett, hogy többre értékelnéd magad.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!