Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 6 hónap után kezd el komolyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

6 hónap után kezd el komolyan venni?

Figyelt kérdés
A napokban volt egy kisebb vitánk a baratommal, akivel 6 hónapja vagyunk együtt. Vita során kiderült, hogy azért nem tett meg dolgokat a kapcsolatért, (pedig megtehette volna) mert nem vett komolyan. Megalázva és érzelmileg kihasználva érzem magam. Szakítani akartam, mert én meg nem taktikáztam nem játszmáztam hanem 100 %-ot adta a kapcsolatba. Erre hogy folytassuk, ne szakítsak vele, mert már másképp látja a dolgokat. Én viszont nem hiszek neki, hiszen lényegében 6 hónapon át szándékosan megvezetett. Ti adnátok egy esélyt ennek, vagy hagynátok az egészet úgy ahogy van?
2021. aug. 4. 12:02
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Van olyan,hogy lassabban alakulnak ki az érzelmek. Ha ezt végig hangsúlyozta a kapcs alatt, akkor rendben. Ha elmondta, neki több időre van szüksége, ez oké. Ha viszont erről nem beszélt, vagy mondott,úgy gáz. Van olyan ,hogy hónapok, több idő kell megszeretni a másikat. Ha ezzel tisztában voltal,nincs probléma, de ahogy írtad, nem volt ebben a kérdésben őszinte,sőt, eljátszotta ,hogy komolyabb érzelmei vannak, akkor szemét volt.
2021. aug. 4. 13:22
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Én hagynám a francba úgy, ahogy van.

Ok, később alakulnak ki az érzelmek, de akkor meg ne hitegessen, ne legyen velem párkapcsolatban, hanem mondja meg, hogy ő ilyen típus, és inkább találkozgassunk, ismerkedjünk tovább. De igenis azt gondolom, hogy ha valaki a páromnak mondja magát, az a kapcsolatunk elejétől adja bele a maximumot, és vegyen komolyan. Én is így teszek: csak azt tartom páromnak, akit szeretek, akit komolyan veszek.

2021. aug. 4. 13:58
 13/17 anonim ***** válasza:
Ez akkor se olyan amit ne lehetne vagy kellene tisztázni az elején. Ha a kérdező is ilyen langyi fos, mint a csávó, akkor lett volna ebből kapcsolat egyáltalán? Hagyjuk már.
2021. aug. 4. 14:09
 14/17 A kérdező kommentje:
Szerintem mindenki ismeri önmagát. Van aki hirtelen lesz szerelmes, aztán ahogy jött úgy megy is, van akinek több idő kell stb. Ezt pedig igenis közölni kell a másikkal, és idejében. Pláne ha latja tudja hogy a másik komolyan veszi.
2021. aug. 4. 14:18
 15/17 anonim ***** válasza:
Tehát azt nem tette meg,hogy közölje veled,neki több idő kell.
2021. aug. 4. 14:20
 16/17 A kérdező kommentje:
Így van. Inkább ellenkezőleg viselkedett.
2021. aug. 4. 14:32
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Így ez nem elfogadható,és nem tudnék bízni benne
2021. aug. 4. 14:35
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!