Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Bántalmazó kapcsolat lenne?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bántalmazó kapcsolat lenne?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Tanacstalan vagyok ,a parommal 2eve vagyunk egyutt. Kb fel ev utan kezdodtek az elso komolyabb vitak.Azóta kb heti 1x van egy óriási vita.Általában olyan dolgokon,hogy neki valami rosszulesik vagy valamit félreért vagy csak beleköt abba,hogy epp milyen a hangultom.(hogy nézek ra)O azonnal felemi a hangjat,en erre reagalok,hogy legyszives ne kiabalj vagy valamit es mar borul az egesz. Egyre durvabban serteget,egyre undoritobban beszel velem.Eleinte turtem aztan par honap mulva en is vissza kiabaltam ra mindenfelet.Bar en egyszint ala nem sullyedek ,mint o aki barmit kepes a masiknak mondani.Azután miutan elhord mindennek hirtelen békülni akar,azonnal felejtsem el ami tortent es hirtelen kedves lesz.Kedveskedik,jozan lesz,takarit,pakol,keszit kajat,simogat ,ölelgeti stb stb.

Kb mar azt gondolom nem vagyok normlis,egyik percben halalomat kivanja 10p múlva meg szeretlek? .Heti 1nap kínszenvedés a tobbi szerelem.

Nem tudom es nm is ertem miert csinlja ezt.Ezerszer kertem ,hogy ne beszeljen igy velem,ne duhongjon stb de sosem tartja be.Mit tehetnek?mit tegyek?…valami tanacsotok lenne a helyezetemre?akik hasonlót átéltek?valtozhat a ferfi?vajon elviseheto e ez egy eleten at?Az a baj nem tudom,hogy meddig lehet elmenni egy kapcsolatban es meddig nem,mert apam meg ennel is durvabb volt velunk es anyamat sosem lattam ellenkezni vagy felhaborodni.En legalabb probalok kiállni magamert vagy vissza szolok es elmondom,hogy mit nem lehet csinalni.De ugy latom ez nem eleg es nem tudom mit kellene meg tennem,hogy megertse mit rontok el.

2021. aug. 4. 09:55
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Olyan gyerekek -> olyanok*

(gyerek-szulo relációban írtam le, de nyilván nem gyerekekről van szó :))

2021. aug. 4. 13:19
 12/12 anonim ***** válasza:
88%

És meg sem fordul komolyan a fejedben a szakítás? Hagyd el a francba, ne ismételd meg a szüleid mintáját, mert nagyon jó úton haladsz efelé! És mi lesz később? Verni is fog? Ezt akarod megvárni? Vagy esetleg még szülnél is neki, hogy tovább öröklődhessen mindez, majd a gyerekkel is ugyanezt csinálná?!

Lépj ki minél előbb, mert minél később fogsz, annál nehezebben fog menni.

Szakítás, terápia, majd egy normális kapcsolat! Drukkolok! (Tudom, nyers voltam, de ébredj fel!)

2021. aug. 4. 13:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!