Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Érdemes olyannal járni komolyb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes olyannal járni komolyban aki még úgy nem fáradt bele a társkeresésbe? A ffi 30-40

Figyelt kérdés

Szóval az illetőnek volt már mindenféle kapcsolata stb.

Hosszu szünetei is a nők terén.

Alkalmi kapcsolati is.

Úgy azt hinné az ember lánya, hogy komolyra jo is lehet.

Csak kiderült, hogy ő úgy van a kapcsolatban, ha vagyok vagyok, ha nem, lesz más úgyis.

Korábban is társkeresőzött állandoan "leakaszt" vkit, ha akar.

Tehát neki még opcio a társkeresés.

Én viszint a magam részéről belefáradtam. Örulok ha van 1 normalis kapcsolatom, en azzal el lennék végig . Nem akarok megint társat keresni.

Eddig azt hittem normális kapcsolatban vagyok.

De kiderult a párom ugy van vele mintha neki tök mindegy lenne vagyok e vagy nem.

2021. aug. 3. 15:23
 1/7 anonim ***** válasza:
97%
Értelmezési gondok vannak. Nem az van hogy neki nem gond ha társat kell keresni. Hanem annyit nem érsz neki hogy marasztaljon. Mondván úgy is jön helyetted másik.
2021. aug. 3. 15:34
 2/7 anonim ***** válasza:
22%

Nem kell rögtön a legrosszabbra gondolni.Egyszerűen ez egy védekező álláspont.Aki csomót benne volt,az elején tragikussan fogja fel,ha nem jön össze, a végére arra jut,hogy nem az.Az élet megy tovább.Nincs félelem benne.Tudja,ha vége lenne,vagy elhagynád,nem esne ketségbe.

Nálad ez úgy alakult,hogy belefaradtál.

Az viszont elég fura,hogy ezt így közli veled.Erre semmi szükség nincs.Felesleges.

2021. aug. 3. 16:02
 3/7 A kérdező kommentje:

Szovak benne nincs az mint bennem hogy en már nem akarok ujabb meg ujabb kaocsolatot, egyet csak és kész.

Benne meg semmi olyan nincs hogy elege volt már és meg akarna állni es ne akarna már ujabbak után szaladgálni vagy bármi.

Ha kilépek tarskeri jon a kövi es jó'van az úgyis.

Valahogy nem érzem magam "biztonságban".

2021. aug. 3. 16:15
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Ez a kapcsolat nekem nagyon úgy néz ki, hogy te csak azért vagy benne mert te meguntad a keresést, ő neki meg tökmindegy.

Semmi jövője a dolognak..

2021. aug. 3. 16:26
 5/7 A kérdező kommentje:

En ugy vagyok benne hogy nekem ő tökéletes. Probaltam ismerkedni es rosszul lettem a kínálattol. Azok meg akik tetszenenek én nem nekik.

Borzalom nehéz és lefarasztott teljesen a sok inkompetens igénytelen pasi.

Annyira örültem a mostani páromnak.

Szabad is nornalis is helyes is mondogam is igazi kész ffi.

Ő meg nem igy van vele.

Elottem igy volt hogy senkije nincs ugy erezte megöregedett feladott mar mindent. Jottem én mint villámcsapas mellettem kivirult visszajött benne minden, es simán csajozos lett.

Es tapadnak rá.

Miutan en "felélesztettem"benne a Ferfit újra.

2021. aug. 3. 16:36
 6/7 A kérdező kommentje:
Ja igy nem egyszer megszivtam már. Hogy mellettem kivirulnak aztán belevetik magukat a nőkbe.:(
2021. aug. 3. 16:37
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
nagyon fura kapcsolat,ember az ilyen
2021. aug. 3. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!