Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hatékony megoldás ha támad,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hatékony megoldás ha támad, puffog?

Figyelt kérdés

Egy probléma esetén ami zavar a másikban elmondjuk egymásnak.

Én próbáltam elmondani neki de rögtön támad bárhogy is mondom.

Azt mondja " mindig ő"..

De miért tehetek arról ha ő velem szemben nem mond semmit ami zavarja?- hiába kértem mondja el ha valami bántja.

2021. aug. 3. 11:14
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Milyen jellegű dolgokat teszel neki szóvá?

Pozitív visszajelzést is adsz neki?

2021. aug. 3. 11:16
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg nem mindegy, hogy zajlik köztetek.

Mert lehet ez olyan, hogy ez tényleg csak nyaggatás, de lehet az is, hogy tök normálisan sem lehet az illetővel beszélni, mert az mindenre ugrik. Na, azzal te nem csinálsz semmit.

2021. aug. 3. 11:38
 3/9 anonim ***** válasza:

Szerintem azèrt nèha mondja mi a gondja, csak hallgatsz mint a sír, ès helyette idejössz gyakorira nyafogni, mèg azzal is őt hibáztatni, hogy mièrt nem szakít, ha olyan rossznak látja a kapcsolatot.

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..

Egyèbkènt meg igen, azzal van a baj, hogy mindennel cseszteted, ès egy pozitív szavad nincs felè. Így persze, hogy már nem kíváncsi arra, hogy megint azt hallgassa miben rossz.

2021. aug. 3. 11:46
 4/9 anonim ***** válasza:
Ezeket nyugodt körülményekben, higgadtan kell megbeszélni egymással. Nem vádaskodással és törekedni kell arra, hogy közös nevezőre jussatok.
2021. aug. 3. 12:02
 5/9 anonim ***** válasza:

"Én próbáltam elmondani neki de rögtön támad bárhogy is mondom.

Azt mondja " mindig ő".."

Ès te utána hogy reagálsz? Megpróbálta megnyugtatni, ès továbbra is beszèlgetni, vagy ráhagyod ès odèbb állsz?

2021. aug. 3. 12:23
 6/9 A kérdező kommentje:
Próbálom nyugodtan elmondani de akármilyen hangnemben is teszem ez a vége.. de amikor már harmadszor mondom el hogy ne tamadj csak Próbálom elmondani én hogy látom és a folytatásban újra támad 4xre akkor bennem is elszakad a cérna
2021. aug. 3. 14:03
 7/9 anonim ***** válasza:

Nagyon nem tudsz kommunikálni szerintem. Nem azt kell mondani, hogy ne támadj... Eleve nem is támadásnak tűnik ez a rèszèről, hanem inkább vèdekezèsnek.

Mindegy a nyugodt hangnem, ha a szavak nem támasztják alá a megnyugtatást. Ráadásul már ahogy bele kezdesz is támadó lehet, ezèrt is ereszti ki egyből a tüskèit.

Teljesen máshogy kellene megközelítened. Nem ártana a ráfeküdnèl kicsit a kommunikációd fejleszrèsère.

2021. aug. 3. 14:16
 8/9 anonim ***** válasza:

Tudod vannak dolgok,amiket felesleges a másik orra alá dörgölni.Ezek apróságok.Ami nagyon zavar,azon meg el kell gondolkodni,hogy vajon tényleg annyira fontos dolog e,vagy mire elomdod,már rég helyre is hoztad azt a valamit/akármit.Tehát több időbe tellik mire megkeresed az udvar végében és előadod,hogy a papucs a fürdőszobában van,és pont fel akarod mosni,mintha félreraknád,és tennéd a dolgod.(sarkított példa)

Így vagyok a teafilterekkel mikor mosogatok.Nem szólok,h "már megint benne hagytad a bögrébe",hanem teszem a dolgom.Ami valóban lényeges azt persze megbeszéljük.

Azért elarulom,hogy nagyjából mindkét fél azonos mértékben szokott figyelmetlen,vagy hanyag lenni,legyen az nő vagy ferfi.Csak az egyik nem tartja fontosnak annyira,hogy megemlítse apró hibáit a másiknak.így a másik abban a tudatban van,hogy ő mennyire figyelmes,a párja meg egy trehány disznó.Ha ilyesmit veszel észre,akkor jol teszed ha higgadtan kezeled tudatosodjon benned,hogy nem vagy kevésbé figyelmetlen,csak annak tűnsz,mert nem szólnak rád,(nem tudsz róluk)hanem teszik a dolgukat.

F

2021. aug. 3. 14:28
 9/9 anonim ***** válasza:
Amikor támad, kérdezd meg nyugodtan: "Ezzel mi a célod?".
2021. aug. 3. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!