Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire hatékony megoldás?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire hatékony megoldás? Vált már be valakinek?

Figyelt kérdés
Az exemnek továbbra is bejövök vagyis tetszem neki. De eléggé fölém kerekedett az utóbbi időben. Már olyan voltam mint egy szemetes vödör amibe bele dobhatott bármit én meghallgattam ha gondja volt de ő le se szart engem mikor kértem, h jöjjünk össze és legyünk boldogok. Most viszont sikerült elérnem azt, h én legyek a sértődött és úgy döntöttem most hanyagolom majd. Elvégre ha érdeklem akkor csak fog jelentkezni és nyomulni nem? Ennyi pofátlanság és kamuzás után amiket csinált most megérdemli, h hanyagoljam. Viszont szeretem. De ezt ő nem tudja. Elmondjam majd neki ha jelentkezik?
2009. júl. 8. 13:47
 1/7 anonim ***** válasza:
76%
Én hagynám kicsit küzdeni értem:))
2009. júl. 8. 13:49
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

én nem vagyik híve az ilyen játszmáknak /most én vagyok a sértődött/

ha megsértődsz, az kinek rossz? ha meg megjátszod, az mennyire őszinte?

2009. júl. 8. 13:59
 3/7 A kérdező kommentje:
nem úgy értem. de írtam, h szemetes vödörnek tarott kb. ezek után mit csináljak jópofizzak? érezze már ő is a tetteinek a súlyát nem gondolod? ez nem játékos sértődöttség hanem megalázott párszor és nem felejtettem el. legutóbb is. és azóta nem álltam vele szóba.
2009. júl. 8. 14:01
 4/7 anonim ***** válasza:
az a kérdés, hogy TE szeretnéd-e ezt? ha nem, akkor felejtsd el a pasit. ha igen, akkor mond meg neki, hogy ezt vagy azt bántónak érzékelted. az sem biztos, hogy meg akart bántani. én is bántottam meg már véletlenül embereket. ha szándékosan bántott meg, akkor dobjad.
2009. júl. 8. 14:06
 5/7 A kérdező kommentje:
én azt szeretném ha összejönnénk és boldogak lennénk ennyi. de ennek ahogy látom alig van esélye...
2009. júl. 8. 15:19
 6/7 anonim ***** válasza:
Pont azért voltál Te a szemetesvödör, mert látta, hogy bármit megtehet, akkor is kell neked. Ne alázkodj meg előtte! Ha ő nem akar semmit, csak kihasználni, akkor el kell felejtened.
2009. júl. 8. 15:47
 7/7 anonim ***** válasza:

Én azt mondom, hogy ne menj bele, ha szeret/szerett akkor nem bánt volna veled rosszul.És nem tett volna olyanokat amivel téged megbánthat.

Az ilyen alakok sose változnak. Én jártam úgy egy fiúval 9 hónapig, hogy szinte minden hónapban szakítottunk,mert sose tudta eldönteni, hogy mit akar.De kiderült, hogy a hátam mögött csajozgatott.Azóta eltelt pár év és újra próbálkozott, azt mondogatja, hogy már megváltozott, miközben van barátnője és úgy próbál visszaszerezni.Na ennyit erről.

2009. júl. 8. 16:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!