Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Valami gyors hatékony megoldás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valami gyors hatékony megoldási javaslat? (haj-baj)

Figyelt kérdés

Göndör hajam van,amit télen hagyok jobban megnőni,nem hosszúra,csak olyan dúsabb fazonra. Barátnőm imádja, folyton simogatja,beletúr a legváratlanabb pillanatokban is.

Számára párválasztásnál is fontos szempont,h a fiú göndör hajú legyen.

Most,h jött a meleg idő,meg már eléggé untam is a mindennapos hajgondozást leborotváltam kopaszra. (minden nyáron kopasz vagyok)

Mikor még nagy volt barátnőm gyakran mondta,h le ne vágjam,h mennyire szexi és helyes így. Megígértem neki,h meghagyom,de tegnap már nagyon zavart a tükörképem, sztem jóképűbb vagyok kopaszon, és levágtam.

Barátnőm mikor meglátott elsírta magát, meg se csókolt rendesen, egész este szomorúan ült mellettem,rám se nagyon nézett, nem ért véletlenül se a fejemhez. Mikor ágyba bújtunk elfordult(3 napja nem találkoztunk)tőlem. Azt mondja olyan mintha nem is én lennék,végülis szexeltünk de csak hátulról,h ne lásson,és nem is élvezte igazán, nem volt olyan nedves mint szokott,és 1 alkalom után végleg el is fordult tőlem.

Nem gondoltam volna,h ekkora probléma lesz ebből.

Az igazi kérdés,h tudtok,vmi jó hajnövesztőszert ajánlani?

Vissza akarom kapni az én kis vadmacskámat!:P

Előre is köszi!

24/F

2011. ápr. 18. 12:34
1 2
 1/16 Kingaa1 ***** válasza:
hát egyszer is kérdezd meg tőle, hogy a hajadot szerette vagy téged... utána a válasza után függ az hogy hogyan lépsz
2011. ápr. 18. 12:38
 2/16 anonim ***** válasza:

Hát ezt elbasztad. Miért nem a barátnődnek akarsz tetszeni? Az én barátom utálja, amikor szőrös a mellkasa, hasa, arca. Én viszont imádom a szőrös pasikat, és senkitől nem is várom el, hogy leborotválja, mert az csak nyűg - jól tudom, mikor borotválom a puncimat, epilálom a lábamat, senki ne mondja nekem, hogy olyan jó időtöltés. Már a kapcsolatunk elején elmondtam ezeket neki, és azóta nagyon ritkán borotválja le az arcát, a hasát/mellkasát pedig egyáltalán, és láss csodát: így még jobban érzi magát, nem kell időt pocsékolnia rá, és én is megőrülök tőle.

VISZONT: Néha, amikor lecsupaszítja az arcát - olyankor a haját is lenyírja kopaszra -, nem zavar, mert persze szükség van néha rá, nem kívánom kevésbé, egyszerűen vonzóbb számomra szőrösen. Szóval nem értem, hogy a barátnőd miért problémázik.

22/L

2011. ápr. 18. 12:38
 3/16 anonim ***** válasza:
Bocs, de neked biztos ez tragédia de én elég viccesnek találtam a sztoridat. SZóval bocsi. Majd megnő nyugi. Remélhetőleg kibírja a kapcsolatod ezt a kis malőrt. Csak bele ne őszülj mert akkor meg az lesz a baj.
2011. ápr. 18. 12:39
 4/16 anonim ***** válasza:
Minek akarsz egy ilyen felszínes csajt? Neked jó, hogy ő a külsődbe (volt) szerelmes, nem pedig beléd? Ez annyira gáz :S
2011. ápr. 18. 12:39
 5/16 A kérdező kommentje:
Azt mondja,h annyira más lettem így (szerintem is,de nekem tetszik),h hirtelen meg se lehet ismerni. És,h szeret,de fontos,h vonzónak is lásson...
2011. ápr. 18. 12:43
 6/16 anonim ***** válasza:
majd megnő. nincs igazából olyan hajnövesztő amitől most hirtelen nagyon megnőne. a barátnőd meg tök hülye szerintem. mondjuk te is megkérdezhetted volna tőle, hogy levágd-e... vagy akkor lehetett volna rövidebb, de nem kopasz
2011. ápr. 18. 12:51
 7/16 Kingaa1 ***** válasza:
de istenem, ha hamar nő, akkor meg mit problémázik, ejsze kibír pár hónapot...
2011. ápr. 18. 12:54
 8/16 anonim ***** válasza:
Most már tanultál. Valóban ható hajnövesztő nincs. Meg kell várnotok, míg kinő. Addig kárpótold valamivel. Extra kedvességek stb.
2011. ápr. 18. 12:55
 9/16 anonim ***** válasza:
Én is ki tudok akadni, ha egy szép srác, fiú, férfi, mindegy, levágatja a haját, szerintem sokkal jobb ha borzos és van amibe beletúrni. Vissza fog nőni a hajad, s szerintem a barátnőd kicsit azért....lehet hogy neki a hajad kellett, nem te.
2011. ápr. 18. 12:56
 10/16 anonim ***** válasza:
Szerintem csak hirtelen felindulásból sértődött meg. De ahogy a férfiaknak fontos, hogy vonzó legyen a kedvesük, hiába szeretik a belső tulajdonságait, a külső is számít nagyon sokat, ezt ne felejtsd el. Lehet, hogy neked sem tetszene, ha mondjuk az eddig gyönyörű hosszú hajú barátnőd egy nap beállítana egy égbe meredő tüsi frizurával.....
2011. ápr. 18. 13:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!