Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valami gyors hatékony megoldási javaslat? (haj-baj)
Göndör hajam van,amit télen hagyok jobban megnőni,nem hosszúra,csak olyan dúsabb fazonra. Barátnőm imádja, folyton simogatja,beletúr a legváratlanabb pillanatokban is.
Számára párválasztásnál is fontos szempont,h a fiú göndör hajú legyen.
Most,h jött a meleg idő,meg már eléggé untam is a mindennapos hajgondozást leborotváltam kopaszra. (minden nyáron kopasz vagyok)
Mikor még nagy volt barátnőm gyakran mondta,h le ne vágjam,h mennyire szexi és helyes így. Megígértem neki,h meghagyom,de tegnap már nagyon zavart a tükörképem, sztem jóképűbb vagyok kopaszon, és levágtam.
Barátnőm mikor meglátott elsírta magát, meg se csókolt rendesen, egész este szomorúan ült mellettem,rám se nagyon nézett, nem ért véletlenül se a fejemhez. Mikor ágyba bújtunk elfordult(3 napja nem találkoztunk)tőlem. Azt mondja olyan mintha nem is én lennék,végülis szexeltünk de csak hátulról,h ne lásson,és nem is élvezte igazán, nem volt olyan nedves mint szokott,és 1 alkalom után végleg el is fordult tőlem.
Nem gondoltam volna,h ekkora probléma lesz ebből.
Az igazi kérdés,h tudtok,vmi jó hajnövesztőszert ajánlani?
Vissza akarom kapni az én kis vadmacskámat!:P
Előre is köszi!
24/F
Hát ezt elbasztad. Miért nem a barátnődnek akarsz tetszeni? Az én barátom utálja, amikor szőrös a mellkasa, hasa, arca. Én viszont imádom a szőrös pasikat, és senkitől nem is várom el, hogy leborotválja, mert az csak nyűg - jól tudom, mikor borotválom a puncimat, epilálom a lábamat, senki ne mondja nekem, hogy olyan jó időtöltés. Már a kapcsolatunk elején elmondtam ezeket neki, és azóta nagyon ritkán borotválja le az arcát, a hasát/mellkasát pedig egyáltalán, és láss csodát: így még jobban érzi magát, nem kell időt pocsékolnia rá, és én is megőrülök tőle.
VISZONT: Néha, amikor lecsupaszítja az arcát - olyankor a haját is lenyírja kopaszra -, nem zavar, mert persze szükség van néha rá, nem kívánom kevésbé, egyszerűen vonzóbb számomra szőrösen. Szóval nem értem, hogy a barátnőd miért problémázik.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!