Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha neki ennyire rossz a kapcsolatunk miért nem szakít?
Azt mondja szeret ezért nem tette meg. Sok gondunk van és mélyponton vagyunk, a baj hogy amint elmondanám én hogy látom, egyből támad és jön a mindig csak én vagyok a hibás és csak csesztetem.
Múltkor azt mondta olyan mintha lakotarsak lennénk, nincs intimitás és már csak fiúnak lat aki teszi amit mondanak neki..
De ha ezt érzi és gondolja a kapcsolatról én nem gyereket akarnék..
Olyan jól összeilletek, két idióta, aki várja, hogy a másik szakít, addig is telik az idő. Drukkolok, hogy sokáig együtt maradjatok, addig se okoztok bajt másoknak. Boldogítsátok egymást!
Amúgy azért nem szakít, amiért te: jobbat nem talált.
Válaszolj már arra, hogy TE MIÈRT NEM SZAKÍTASZ?
Neked is rossz ez a kapcsolat, 3 ève minden egyes nap itt problèmázol róla, több mint 1 ève nem szexeltetek, mert baxol gumit venni, meg amúgy is meghízott...
Mi èrtelme van? Te MIÈRT nem teszed meg? Tőle várod, ennyire egy 💩💩💩 gyáva alak vagy.
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyut..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!