Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire fontos neked a testsúly változás egy kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Mennyire befolyásolja a másik iránti szexuális vonzalmad?

Itt a változásra nem a kb évi 1kgt értem vagy ami pl terhesség miatt lesz. ( mert az le is adható)

2021. aug. 1. 18:27
 1/7 anonim ***** válasza:
96%

Semennyire. 20kg-t szedett fel az exem. Nem zavart semennyit se.

80kg--->100kg

26N

2021. aug. 1. 18:32
 2/7 anonim ***** válasza:
79%
Barátom 182cm mellé lefogyott 72kg-ra (78kg-al ismertem meg) és már szóltam neki, hogy azon határ közelében van, amikor már kezd előnytelenül állni neki a soványság. Persze valószínűleg vele maradtam volna ha lefogy még kevesebbre, akár anorexiásra is, támogattam volna tovább egy ideig. Lelki vonzalom ugyanúgy meglenne, csak a testi nem. Nyilván ezt egy darabig tűrheti az ember, de ha nem változtatott volna, akkor kockára teszi a kapcsolatunkat, mert a szex része nem működik.
2021. aug. 1. 18:34
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
100kg ig nekem rendben van és emelet ne legyen korosan sovány se mondjuk kb 50 kg ezen belül oda változik ahova akar.
2021. aug. 1. 18:46
 4/7 anonim ***** válasza:
32%
Hiába tolerálom a túlsúlyát, ha ránézek és már nem izgat fel.
2021. aug. 1. 19:11
 5/7 anonim ***** válasza:
0%
Sok felszínes majom
2021. aug. 1. 19:24
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem vonzalom terén a test másodlagos, és sokféle testalkat iránt tudok vonzódni, de van az a testalkat, ami már undorítana - a nagyon szélsőséges testalkatok nem tetszenek (pl. kiálló bordás vékonyság, elfolyó szumós kövérség és brutálisan túlgyúrt)... ha azt a szintet eléri a másik, megbeszélem vele, hogy így már nem fogom tudni folytatni a kapcsolatot, mert kell a fizikai vonzalom is ahhoz, hogy boldog tudjak lenni egy párkapcsolatban.
2021. aug. 1. 21:27
 7/7 anonim ***** válasza:

na az #5ös válaszolóval meg is érkezett az első megkeseredett elhízott háziasszony akit kidobtak egy csinosabbért?

fizikai vonzalom nélkül nem működik egy kapcsolat. ha beleszeretsz egy nőbe 70 kilósan, 100 kilósan nem biztos, hogy fog már vonzani. nem azért, mert rosszabb ember lenne, hanem mert +30 kiló bizony tud iszonyatosan igénytelenül állni. ugyanez igaz férfire, ha párom lefogyna a mostani 90 kilójáról 60ra, nem hiszem, hogy vonzana már. nem szakítanék azonnal, de igenis zavarna, nem lenne olyan jó a szex, ami már sajnos a kapcsolatok alapjait döntögetni.

szóval aki ilyeneken megsértődik, meg felszínesnek tartja az embereket, az szimplán túlérzékeny és valószínűleg ő volt az a fél, akit dobtak, mert igénytelen lett.

23L

2021. aug. 2. 08:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!