Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi hozott nagy változást a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi hozott nagy változást a kapcsolatodban?

Figyelt kérdés

Ami benned is elindított valamit.

Tehát például együtt éltek már és szóba kerül hogy lassan a párod szeretne gyereket vagy mondjuk eljegyzést hamarosan de te még nem ( nem érzed késznek magad, nincsitt az ideje stb.), de mi hozott nálad ennél a pontnál változást, jog,hogy utána már úgy gondoltad mehet/ készen állsz..

2021. jún. 15. 13:31
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
Tehát gyereket szeretnél és most tippeket vársz, hogy mivel vedd rá a párodat? 😄
2021. jún. 15. 13:55
 2/6 anonim ***** válasza:
75%
Egy veszekedés után aminek majdnem szakítás lett a vége miattam, Rájöttem, hogy a 35 évem alatt soha nem volt még ilyen szerethető, figyelmes, kedves és jó lelkű barátnőm, és ha egyszer gyereket szeretnék akkor csak tőle tudnám elképzelni.
2021. jún. 15. 14:11
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

A kapcsolatunk első éve után szétmentünk 3 hónapra. Mindketten hibáztunk. Nem volt megcsalás, bántalmazás, szimplán nem tudtunk konfliktust kezelni és megoldani normálisan. Minden apróságból veszekedés lett, mindketten tettünk / mondtunk olyan dolgokat, amik mostani fejjel már nem férnének bele a kapcsolatba.

A 3 hónap különlét során jöttünk rá mindketten, hogy szeretjük egymást és fel kell nőnünk egymáshoz (én 18, ő 19 volt), megkell tanulnunk értelmesen kommunikálni és nem szőnyeg alá söpörni mindent. Megkell tanulnunk, hogy a kapcsolat nem magától megy, tenni kell érte mindkettőnknek.

Hála égnek sikerült újra felépíteni mindent és sokkal jobb, erősebb a kapcsolatunk. Eltelt 3 év, össze is költöztünk azóta. Szerintem fontos pont volt ez a kapcsolatunkban, mert elveszítettük egymást, megtapasztaltuk, nem akarjuk újra ezt megélni.

22L 24F

2021. jún. 15. 14:36
 4/6 anonim ***** válasza:

Én

-vagy az elejétől kezdve éreztem, hogy vele élném le az életem

-vagy ha a el akartak jegyezni de én nem szerettem volna MÉG..na abból a mégből soha lett. (Miattam.)

De különbözünk. Akinél van fordulópont, az ezeregy ok miatt lehet.

2021. jún. 15. 18:45
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem saját tapasztalat, de sok embernél az hozza el a fordulópontot gyerekvállalás terén, amikor már megvan hozzá az anyagi stabilitás, biztonság. Amíg feszített körülmények között éltek, esetleg még mindig tanultok, nincs pénz, addig természetes, hogy még nem a gyerek körül forognak a gondolatok.
2021. jún. 15. 22:52
 6/6 anonim ***** válasza:
0%
Szerető. Rájöttem, hogy készen állok és megérdemlek egy hű társat. Ezt a szerető megadta. Mennyei szerelem.
2021. jún. 18. 16:48

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!