Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Valaki úgy átlátja? Páromat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki úgy átlátja? Páromat egyedulállo likolja. Egyszer azt mondta ismeri, később letagadja. Sztory lnt

Figyelt kérdés

Először beállította hogy ne lássam a posztjain a likokat.

Erre rákérdeztem mert engem ez meglepett.válasza, hát ő nem tudja hogy lehet ez, nyilvánosra van téve.

2 perc múlva nyilvános lett.

És akkor láttam a likokat, kiderült hogy olyan is likolja (szivecskés maci), aki épp társat keres.

Mindezt megelőzően, olyan balhénk volt, hogy majdnem szakítottunk.

Másnap posztol a párom es jött a fenti amit leírtam.

Rákérdeztem ki ez.

Azt mondta, hogy régen beszéltek, nem emlékszik honnan ismeri.

Aztán amugy nekem van közös ismerősöm az illetővel ő mondta el nekem, hogy ismerkedik társkeresőzik az illető stb.

Ezek után a párom egyenesen letagadta hogy ő nem ismeri ki az, random like lehet egy idegentől stb. le is tiltotta.

Nézzük most ugy az egészet hogy ártatlan a dolog:

Nem tudja miert nem volt a posztja nekem is láthato es veletlen nyilvános lett.

Nem tart az illetovel kapcsolatot, simán tiltja(habár oldhatja is)

Véletlen egybeesés csak az, hogy pont a balhénk után jelenik meg egy egyedulállotol egy like, azelőtt meg soha.

Eloszor azt monsta rég beszéltek utána letagadja hogy ismeri. Tegyuk fel, hogy csak azért hogy ne legyen balhé. Azaz inkább nem őszinte. Csak, hogy ne pörögjek a semmin.

Nekem most mégis mit kellene gondolnom? Más mit gondolna?

Hogyan lehetne az ilyeneket megelőzni a későbbiekben hogy ne face like-okon kelljen balhézni?

2021. júl. 31. 11:37
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

Sem a 8#, sem a 10# kommentet nem ertem. Kifejthetnétek.

9# értem.

2021. júl. 31. 12:40
 12/26 A kérdező kommentje:

A párom a facen él. Szóval en hiába szállok ki az online létből.ha ő a facen kavar esetleg mögöttem és egyszeruen nem nézem.

Megtehetem, hogy nem nézek oda. En eleve ismerosnek se akartam felvenni de ebbol napi szintű balhe lett...elore szoltam hogy en nem akarok a face miatt veszekedni mindenhol olvasom. En ebbol ki akarok maradni.

De rakenyszeritett felvetelre is meg aztan lesegette az oldalam bnoimet likolgatta egyszeruen belevont engem a beteg világába. Es most itt tartok ahol ő. Hogy jé mintha ismerkedne.

Idáig züllött le a kapcsolatunk. most ez van.

2021. júl. 31. 12:44
 13/26 anonim ***** válasza:

Akkor ez vagy jó így neked és akkor semmi gond vagy nem és akkor változtatsz.

Gondolom nem kell kifejtenem,hogy nem ő lesz az utolsó állomás az életedben.

2021. júl. 31. 12:53
 14/26 A kérdező kommentje:

Számtalanszor mondtam már neki hogy ne a face-n éljunk.

De nem tudom miért...de ő egyenesen meg kötődik ahhoz. Nezi az aktivitasom azt is en miket nezrk hova kiknek írok kiket like olok, ugyel arra hogy ő barkinek barmikor elerheto legyen nyilvanos az osszes posztja

Ebben élek.

Valamiert mintha fuggne tole :(

2021. júl. 31. 13:20
 15/26 anonim ***** válasza:

Szerintem már az piros zászló, ha úgy állítja be, hogy te ne lásd az adatlapját / idővonalát. Ha jól emlékszem, az legalább két lépés, hogy kijelöljük, ki ne lássa, vagy le kell tiltani.

Arról mit sem tehet, hogy Piroska, vagy Józsika szivecséket ír alá, arról sem, ha az éppen szingli.

2021. júl. 31. 13:26
 16/26 A kérdező kommentje:

Nem tudomhogy kell.mert magát a posztot lattam vsak kizarolag azt nem ki likolja ki szolt hozza szoval csak az also sávot nem.

Mig más posztnal latni az also sávot.

Es felul nem foldgomb volt (azaz h nyilvanos)hanem az, hogy allitva van.

Tegnap szinte egesz ejszaka azt kerestem hogy ezt hogy lehet megcsinalni hogy mindenki lassa a posztod de xy ne likolhassa.

Vagy egyaltalan senki ne likolhassa nem irhat hozzaszolast de ISmerosod, de nem likolhatja csak lathatja.

Mert ha allithato hogy xy ismim ne tudjon likolni de posztot lathat akkor meg is van hogy beallitotta

2021. júl. 31. 13:30
 17/26 A kérdező kommentje:

Es igy egyelore nincs bizonyitek hogy vmi face gebasz volt e csak a szolgaltatotol, vagy ő allitotta be hogy posztot igen de a likokat ne lathassam ill nem likolhatok nem oszthato nem lehet hozzaszolni.

Csak a poszt van magaban.

2021. júl. 31. 13:32
 18/26 anonim ***** válasza:
A balhe utan az egyedulallo, aki mocskos, parazna modon lajkolgat, telepatikus uton erezte, hogy szabad a palya? Vagy a parod irt neki, figyelj, ismerkednek. Erre dobott egy lajkot?
2021. júl. 31. 13:34
 19/26 A kérdező kommentje:
Ez jo kerdes igen. De csak kerdes :(
2021. júl. 31. 13:37
 20/26 A kérdező kommentje:

Csak mert itt korabban amikor ilyen veletlenek kozt latok osszefuggest mindenki elhordott engem mindennek hogy miket kepzelek bele veletlenekbe.

Amik azota is igy jonnek. Igen.

2021. júl. 31. 13:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!