Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert olyan nagy divat az "egyedulallosag" (nem vagyok hajlando leirni az "sz" betus-szot, mert egyszeruen utalom)?
Én azért vagyok ilyen, mert a pasi ismerőseim nagy része is büszke rá, hogy független, és nem akar barátnőt. Akkor én miért valljam be nekik, hogy vágynék vkire? Majd ha találok egy megfelelő srácot, úgyis rájönnek. :) Vissza csak azokat utasítom ilyen szöveggel, akik nem jönnek be.
18/L
Nem jó dolog. Engem dobott a szerelmem és krva szrul érzem magam. :( Nem szeretek egyedül lenni. De szükségem van valakire aki teljesen oda van értem és szeret.
Nem vagyok rá büszke. Nem tudom hogyan hat a férfi társadalomra, hogy egyedülálló lettem. :(
Én megpróbáltam mindent, de neki nem kellek már. Egyik napról a másikra... L/19
az jobblenne ha kétségbeesetten rátoktapadnánk és minden pillanadban hivogatnánk hogy leellenőrizzünk???
nem. azért csináljuk ezt,mert így is lehet normálisan élni és ez nem egyenlő a szajhasággal.vannak olyan elfoglalt nők,akiknek egyszerűen nem fér bele az idejébe hogy tanuljanak,dolgozzanak és még takarítsanak is utánatok. arról nem is beszélve,hogy a mai "férfiak" sokszor kibírhatatlanok... akkor meg már inkább SZINGLI az ember lánya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!