Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha nem szeret, akkor mégis...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem szeret, akkor mégis akarja hogy vele maradjak?

Figyelt kérdés

Sokszor megbánt engem különböző dolgokkal, de azt mondja ő velem szeretne most már maradni. Volt már olyan, úgy összevesztünk majdnem szakítottam vele. Azt mondta úgy megbántottam, mint a ribi exe. Ilyenkor azt mondja, hogy hogy lenne nekem szívem vele szakítani, mert neki nem lenne hogy ott hagyjon engem, meg hogy nem bánnám-e meg. Azt mondja lehet jobbat, de lehet rosszabbat találnék utána.

A veszekedés tárgya az, hogy nem érzem, hogy annyit kapnék tőle, mint az elején. Eleinte a csillagokat lehozta volna nekem, már meg könyörögni kell egy közös programért is. Mindig csak kitolja a dátumokat. De ha azt mondom, hogy ne aludjon most itt nálunk, akkor megvan sértődve. Előfordult már, hogy inkább a haverjaival töltötte az időt, pedig nem sokszor találkozunk.

Azt mondja velem tervezi a jövőt, de csak akkor ha rendesen viselkedek.

Szerinte engem meg kellene jól nevelni, mert nem kicsit elkényeztetett engem. Ezt viccnek szánta.

De egy ilyen veszekedés után én kielégítettem őt, de ő engem nem, majd azzal viccelt, hogy ezt büntetésnek szánta. Pedig előtte kibékültünk.

2021. júl. 30. 13:40
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
91%
Az elejen megjatszotta magat, sokan szineszkednek, hogy nohoz jussanak. Szep, nem szep, ez van. Akkor kellett volna felismerned, hogy nem onazonos. Most mar nem jatssza meg magat, annyit nem er mar neki a kapcsolat veled. Most adja onmagat. Ha igy mar nem tetszik, akkor hagyd ott. Es legkozelebb legy resen, hogy ne tudjanak atverni bazari kedveskedessel, ami nem szivbol jon.
2021. júl. 30. 15:43
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

#9, de olyan már soha nem lesz.

Akkor sem.olyan volt, csak viselkedett.

Már meg minek?

2021. aug. 2. 00:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!