Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Akkor nyűgnek lát minden...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akkor nyűgnek lát minden dolgot, miért?

Figyelt kérdés

Ezt megérteném ha ő dolgozna és csinálná a háztartást csak, én is megcsinálom ugyanúgy.

Így még érteném a dolgot vagy ha lenne gyerekünk hogy nehezebb megoldani dolgokat. Vannak dolgok amit csak ő van amit csak én csinálok otthon.

Pl ő mos, kettőnknek van max 3 adag mosás. Mindig okyankorra időzítí amikor megyünk valahova. Mondtam most ne mosson mivel nem leszünk itthon 2 napot és nem tudunk ablakot nyitni és mivel nagy a pára a lakásban amúgy is, nem kell hogy a ruha még nagyobbat csináljon.

Majd mos máskor, erre a 2 max 3 adagbol olyan problémát csinált hogy ő nem tud mikor mosni mert csak most ér rá,mintha 100adagot kéne mosni és végig felette állni. De sokszor ő csak elindítja én kiteregetek.

De mikor Mondtam hozza át anyuhoz azt a keveset mossa ki ott( vagyunk olyan jó viszonyba), mivel ők elutaztak és ott leszünk 2napot simán megoldható és halad az is..azt nem..

2021. júl. 30. 10:44
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
86%
Hát ez így érthetetlen...
2021. júl. 30. 11:12
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Kommunikálj vele
2021. júl. 30. 11:13
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Igen, kommunkálj vele csak ne így ahogy ezt ideírtad összevissza
2021. júl. 30. 11:16
 4/12 A kérdező kommentje:
Ez csak egy példa volt. Hogy úgy csinál mintha 1000dolga lenne, holott se gyerek nincs , se semmi és minden rá maradna
2021. júl. 30. 11:22
 5/12 anonim ***** válasza:
74%
Én is nagyobb problémának élem meg a dolgokat, mint ami, mert ezt hallgattam gyermekkoromban, hogy az élet (és minden, akár egy kaja megfőzése) milyen nehéz...
2021. júl. 30. 11:28
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Te mit össze nem rinyálsz 2 adag mosáson... Néha lehet veled együtt èlni.
2021. júl. 30. 12:27
 7/12 anonim ***** válasza:
75%
Őszintén kívánom, hogy ez a mosási mizéria legyen a legnagyobb problémátok. Tanuljátok meg megbeszélni a dolgokat egymással.
2021. júl. 30. 12:31
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk akkor moss te, problem solved.
2021. júl. 30. 13:31
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem meg te csinálsz problèmát bagatell dolgokból. Túlokoskodod.

Ha annyira párásodik a lakás, vegyetek páraelszívót, jó dolog az, nekünk is van. De nehogy már a pára szint határozza meg mikor mossak.. Gondolom tèlen se nyitott ablaknál száradnak a ruhák.

2021. júl. 30. 13:57
 10/12 A kérdező kommentje:
Nyilván nem szárad úgy, de mivel 2 napot nem leszünk otthon így ha megengeded nem fogom bekapcsolva hagyni a páraelszívót
2021. júl. 30. 14:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!