Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akkor nyűgnek lát minden dolgot, miért?
Ezt megérteném ha ő dolgozna és csinálná a háztartást csak, én is megcsinálom ugyanúgy.
Így még érteném a dolgot vagy ha lenne gyerekünk hogy nehezebb megoldani dolgokat. Vannak dolgok amit csak ő van amit csak én csinálok otthon.
Pl ő mos, kettőnknek van max 3 adag mosás. Mindig okyankorra időzítí amikor megyünk valahova. Mondtam most ne mosson mivel nem leszünk itthon 2 napot és nem tudunk ablakot nyitni és mivel nagy a pára a lakásban amúgy is, nem kell hogy a ruha még nagyobbat csináljon.
Majd mos máskor, erre a 2 max 3 adagbol olyan problémát csinált hogy ő nem tud mikor mosni mert csak most ér rá,mintha 100adagot kéne mosni és végig felette állni. De sokszor ő csak elindítja én kiteregetek.
De mikor Mondtam hozza át anyuhoz azt a keveset mossa ki ott( vagyunk olyan jó viszonyba), mivel ők elutaztak és ott leszünk 2napot simán megoldható és halad az is..azt nem..
Szerintem meg te csinálsz problèmát bagatell dolgokból. Túlokoskodod.
Ha annyira párásodik a lakás, vegyetek páraelszívót, jó dolog az, nekünk is van. De nehogy már a pára szint határozza meg mikor mossak.. Gondolom tèlen se nyitott ablaknál száradnak a ruhák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!