Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Érezted már kapcsolatod nyűgnek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érezted már kapcsolatod nyűgnek?

Figyelt kérdés
Amikor már annyira nehézkesen megy minden, a dolgok, feladatok összeegyeztetése, gondok megoldása stb. főként mert azt látod a másikon mennyire kényelmes módon áll dolgokhoz.
2021. jún. 14. 18:06
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen, és úgy is több évig vesződtem a semmiért. Le kellett volna zárni minél hamarabb, persze utólag könnyű okosnak lenni.
2021. jún. 14. 18:10
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Volt már olyan kapcsolatom amit nyűgnek éreztem, leginkább a viselkedése, és az elvárásai miatt, pedig alig 10 hónapig tartott, nem sokra rá szakítottam is.

Most már 11 éve a házastársammal vagyok együtt, vele soha nem éreztem ezt, pont ellenkezőleg, még mindig mázlistának érzem magam, hogy összehozott minket a sors:)

2021. jún. 14. 18:13
 3/6 anonim ***** válasza:
70%
Nem, lehet ám jól is választani nem csak ugy h vagy szar kapcsolat vagy egyedül.
2021. jún. 14. 18:14
 4/6 anonim ***** válasza:
75%

Nekem ilyen szakmai kapcsolatban volt csak. Utaztunk mindenhova és en inteztem szerveztem minden talaltam ki a B terveket es egyeztettem egy rakat mindent mikozben a masik csak ott volt velem kb mint egy árnyék es osszeállt vkivel menetkozben k.félni es ugy sz.rt bele mindenbe.

Párkapcsolatban en ha barmit nyűgnek érzek pl nincs kedvem v.mihez, vagy beteg vagyok, vagy sok volt nekem a masikbol, en siman csinálok énidőt, ha feladatokat kell megosztani akkor elmondom ezt meg azt es amazt is intezni kene igy meg ugy meg amugy, nem birom, már sok.

Normal esetben a masik is automatikusan azon agyal ilyenkor ő mit tudna vállalni hogy haladjunk.

Alapvetoen konkrétumokat fogalmazok meg, tisztan azt is mi hátráltat a megoldasban, es azt is egyertelmuen milyen megoldasi opciokat latok.

2021. jún. 14. 18:22
 5/6 anonim ***** válasza:
*mindent, én találtam ki B terveket stb
2021. jún. 14. 18:22
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Még a legjobb kapcsolatban is időnként éreztem ilyet.

De valóban,ahol ez gyakran felmerül és egy probléma állandósul,ott ha nincs változás belátható időn belül (mondjuk fél év)

Akkor nincs miért küszködni.

Azt ki-ki maga döntse el,hogy nyugodtan alszik e az miatt,hogy tiszta a lelkiismerete vagy csak szabadulna és nem tesz bele többet...

2021. jún. 14. 18:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!