Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az egyik legjobb barátodnak elmondanád, h szerelmes vagy belé?
Lényeg az,hogy nagyon jóban vagyunk,de sajnos van egy szép barátnője és nagyon komoly a kapcsolatuk.Lassan 1 éve szerelmes vagyok bele.Próbáltam egy barátot keresni,de sose jött össze,mert csak mindig rá gondoltam.Próbáltam kerülni,de az se jött be.Ha elmondom neki,akkor lehet,h tönkremegy a barátságunk.
Kérlek segítsetek!
19L
én nem mondanám el.
de csak azért mert voltam ebben a helyzetben és elmondtam neki h szerelmes vagyok belé. összejöttünk. aztán egyszer nagyon csunyán összevesztünk, szakítottunk is, és azóta se beszél velem. pedi előtte a legjobb barátom volt. és nagyon hiányzik. ezért ha legközelebb ilyen helyzetben lennék tuti biztos hogy nem mondanám el.:S
Én abban az esetben nem mondanám el ha a barátnőjéről még mesél is.Azért nem tenném mert SZERINTEM azért mondja el mert SZERETI a lányt és mivel benned megbízik mint BARÁT.Így ha elmondanád SZERINTEM azt érnéd el hogy nem mesél el semmit és lehet el is kerül.Sajnálom de nem hiszem hogy barátnál többet érez irántad így kár lenne össze kavarni mindent.Esetleg ha szakítanak legyél ott mint támaszték és akkor mond el neki de ne rohand le akkor sem ezzel.
Remélem segítettem és nem bántottalak meg.
18/L
Hát ha érdekel vkit,akkor elmondtam neki.
Nem bántam meg,sőt megkönnyebbültem.
Aztán a barátnőjével szakítottak,de azóta sajnos nem keres.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!