Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azonnal szakítottál volna egy ilyen mondat után?
Figyelt kérdés
Most épp mélyponton vagyunk a kapcsolatunkban, de ez a mondat erős azért. Biztos én is mondtam sértő mondatot, vagy tettem olyat ami nem biztos hogy helyes, de a lesz.rlak, csinálj akit akarsz, megmondtam azért erős..nem mondtam semmit rá..2021. júl. 29. 08:43
12/16 anonim válasza:
Pff nem legyunk mar mimóza lelkűek istenem. En is mondtam, es nekem is mondtak mar, szerintem ennel sokkal durvabb mondatok vannak, ami torest okoz, de ez bazmeg…
13/16 anonim válasza:
Attól függ, mik voltak az előzmények. El tudok képzelni olyan viselkedés, amire ha nem is szép stílusú ez a megjegyzés, érthető / jogos. Pl. komoly dologban tanácsot ad, elmagyarázza, miért kellene így vagy úgy tennem, aztán dafke másképp csinálom... vagy mondta, hogy neki nem tetszik vmiért, amit csinálnék, és nem gondoltam bele az érzéseibe.
14/16 anonim válasza:
Igazán semmin nem vesztünk össze. Beszélgetni próbáltunk a gondjainkról"
Akkor nem hagytad érvelni és lehetséges felismerte, hogy olyan mint ha a falnak beszélne. Tudod a gondok beszélésénél nem csak neked lehetnek problémáid, és illik beismerni abban amiben te vagy a hibás.
15/16 anonim válasza:
Ha egy tisztázó beszélgetés ide fut ki, én már nem erőlködnék semmi mással.
16/16 anonim válasza:
Abban a helyzetben igen, ha a gondjainkat próbáljuk megbeszélni. Nincs felesleges időm, hogy olyanokkal legyek, akikkel nem lehet kommunikálni, akkor én is szarok rá. Ő meg csak végre kimondta, ami benne volt, mert így is gondolja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!