Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ez miatt a két mondat miatt ti is ott hagynátok a párotokat?
Nem. Főleg ha oka van annak, hogy ezt kérded nem foglak ott hagyni. Max megdorgálom, hogy bízhatna bennem jobban is, hisz nem olyannak ismer.
Ha nagyon sűrűn gyanakszik, különösebb ok nélkül, akkor felidegesíthet.
az ilyenek füle mögött mindig van vaj :/ ha érdekelné a dolog nem csinálna így, titkol valamit aminek te valószinüleg nem örülnél
én bnőm levelezését néztem meg és borzalmas dolgokat találtam, hiába mondta h nincs semmi
a hazudozás meg a manipulálás megy, és kitartanak a hazugságuk melett mindaddig amíg nincs bizonyítékod
aztán ha meg van csak sírnak, meg téged okolnak....
ne vesztegesd rá az idődet, keress mást
A legjobb lesz, ha ezzel a személlyel befejezed. mert ebből már normális kapcsolat nem lesz.
Esélyes, hogy tudja, hogy te küldted az emaileket, csak más ember nevében. Valószinűleg ki is derítette, mert biztosra lépett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!