Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti ott hagynátok a párotokat ezért?
A barátom véleményem szerint alkoholista. Majdnem hogy napi szinten iszik kb 6 sört. Volt orvosnál is és a máj funkciója nem volt túl jó, gyógyszert is kéne szednie se ha iszik akkor nem veheti be. Eddig már két napja nem vette be és kezd elegem lenni abból hogy mindig iszik és néha nagyon részeg.
8 hónapja járunk de az alkohol eddig is probléma volt... nem ilyen életet akarok magamnak, ki mit tenne?
Igen, sürgősen otthagynám.
Sajnálom, de ez van.
Vagy lépj le, vagy oldjátok meg a gondot. Magától kell ráébrednie, hogy a koporsóban már késő lesz megbánni, hogy átitta az életét...
Én is szoktam sörözni, mondjuk nem minden nap, meg nem is hatot, max 3-4, de én csak unalomalkesz vagyok... :D Egyedül élek, és sok a szabadidőm. :)
Arra próbáljatok rájönni szerintem, hogy mit pótol a piával. Valami kiváltó oknak kell lennie...
30/F
Igen.
Ha nem akar o maga valtotni
A fenébe is igeeen! Jobb volt az a kor! :D
Igen, millió ember van körülöttem, meg keresem azt, akivel klappol minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!