Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelenthet ez a mondat? Reménykedhetek benne?
Szerintem csak bebeszéled magadnak! Ilyen fantáziakapcsolatra nem alapozhatsz!
Ha odamegy hozzád és megmondja kerek-perec, hogy veled akar lenni, akkor reménykedhetsz, de így nem iagzán.
Tisztel téged és becsül, megbántani sem szeretne, ezért mond ilyeneket a jelenlétedben, egyébként meg lehet, hogy csak úgy falja az életet...
Én sem találkoznék vele a helyedben jó darabig. Egy komoly kapcsolat, szerelem után nem alakulhat ki barátság. Ez városi legenda, meg valakinek bejön ez a barátság extrákkal dolog, de ha vége akkor vége.
Persze elszakadni nagyon nehéz egymástól, de van amit el kell fogadni és továbblépni. Fáj, mert fáj, de ez egy szükséges rossz a nagyszerű jobb felé!
Kitartást!
Vagy jöjjetek újra össze, vagy kerüljétek egymást kilométerekre, de ez így szerintem senkinek sem jó (mondjuk én ink az elsőt tanácsolom, de lelketek rajta)
Ez szerintem azért mutat egyfajta elköteleződést a részéről, amit kár lenne figyelmen kívül hagynod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!