Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, ha a párom egyáltalán nem akarja megfogni a kezem és egyetlen közös képünk sincsen?
Ugyan ezt csinálta velem egy ostoba p..csa. Kizárólag az én hibám volt, hogy nem hajtottam el a francba. Bocsáss meg, hogy nekem kell közölnöm a rossz hírt, de nem ezzel a palival fogod le
élni az életed.
A kézfogást még el tudnám képzelni ha bigott konzervatív nevelése volt de a fotó nagyon gyanús.
Együtt éltek? Mert ha nem, én arra tenném fel a pénzem hogy már van párja és te csak 3. vagy.
Egy másik ember akit ismertem azért volt ilyen mert lelkileg nem épült fel válásból és szégyellte hogy megtagadja régi családját.
Barhogy is van ebből nem fogsz jól kijonni.
Nem lehet, hogy ő csak szerinted a párod? Mert tök egyértelmű, hogy nem vagy felvállalva.
Amúgy, mi a szaron veszekedtek, amikor fél éve vagytok "együtt", ez még bőven a legboldogabb időszakról kéne szóljon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!