Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Normális, ha a párom egyáltalá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, ha a párom egyáltalán nem akarja megfogni a kezem és egyetlen közös képünk sincsen?

Figyelt kérdés
Éppen fél éve vagyunk együtt, a kapcsolatunk elég viharosnak mondható, sok a nézeteltérés köztünk, mert ahogy egyre jobban megismerem, a barátom nagyon nehéz természetű sajnos, és erősen narcisztikus személyiség. De ami engem a legjobban aggaszt és zavar, hogy akárhol vagyunk, utcán, vagy mondjuk egy bevásárló központban, egyszerűen nem hajlandó megfogni a kezemet. Úgy megyünk egymás melett, mintha testvérek lennénk, vagy csak szimpla ismerősök. Próbáltam már neki elmagyarázni, hogy ez egy kapcsolat velejárója (szerintem), kértem komolyan, viccesen, szinte könyörögve is, de azt mondja, nem, és kész. Az okát ő sem tudja állítása szerint. Nekem pedig fáj a szívem ha látom a többi párt ahogy egymás kezét fogják. A másik fájó pont pedig szamomra, hogy 6 hónap alatt egy közös kép sem készült rólunk, mert ő sosem engedte ezt. Mindig kitalált valami kamu ürügyet akárhányszor próbálkoztam. Nem akarom mutogatni magunkat, megosztani akárhol, csak magunknak szeretném... ami a legfurcsább, hogy a telefonjában vannak olyan képek, amiken a kollégáival haverjaival van, és nem tűnt úgy, mintha nagyon ráerőszakolták volna a fotózkodásra. Nekem ezekből az jön le, mintha nem vállalna fel engem masok előtt pedig nem vagyok csúnya, semmi különös dolog nincs rajtam amit szégyellenie kellene. Szerintetek miért viselkedik ilyen furcsán?
2021. júl. 28. 20:04
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nem normális, nem is értem. Mi csak kánikulában nem fogjuk egymás kezét, mert utálunk összeizzadni. De ezen kívül mindig, amikor sétálunk.
2021. júl. 28. 21:40
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Ugyan ezt csinálta velem egy ostoba p..csa. Kizárólag az én hibám volt, hogy nem hajtottam el a francba. Bocsáss meg, hogy nekem kell közölnöm a rossz hírt, de nem ezzel a palival fogod le

élni az életed.

2021. júl. 28. 23:05
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
hogy lenne normális? nem is szeret téged azért nincs semmi...
2021. júl. 28. 23:26
 14/20 anonim ***** válasza:
50%
Jelen helyzetben csak te vagy nem normális... Azért vagy benne egy ilyen szar kapcsolatban, mert nem szenvedsz eléggé, így nem is akarsz változtatni (kidobni ezt a marhát a francba). Úgy hogy tessék szépen csendben maradni.
2021. júl. 29. 11:12
 15/20 anonim ***** válasza:
81%

A kézfogást még el tudnám képzelni ha bigott konzervatív nevelése volt de a fotó nagyon gyanús.

Együtt éltek? Mert ha nem, én arra tenném fel a pénzem hogy már van párja és te csak 3. vagy.

Egy másik ember akit ismertem azért volt ilyen mert lelkileg nem épült fel válásból és szégyellte hogy megtagadja régi családját.

Barhogy is van ebből nem fogsz jól kijonni.

2021. júl. 29. 11:33
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem lehet, hogy ő csak szerinted a párod? Mert tök egyértelmű, hogy nem vagy felvállalva.

Amúgy, mi a szaron veszekedtek, amikor fél éve vagytok "együtt", ez még bőven a legboldogabb időszakról kéne szóljon?

2021. júl. 29. 12:32
 17/20 anonim ***** válasza:
25%
nincs kézmegfogás irtózik az érintésektől ? enyhe autizmus jeleit mutatja .
2021. júl. 31. 22:24
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is szerető vagy. Nem akar lebukni, nem akarja, hogy esetleg közös képetek legyen, ami talán kikerül valahova, ahova nem kéne. Nagyon gyanús...
2021. aug. 1. 08:22
 19/20 anonim ***** válasza:
75%
Tök mindegy miért, ha nem vállal fel, nárcisztikus akkor kuka.
2021. aug. 1. 10:13
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem pont elég időt vesztegettél rá.
2021. aug. 2. 02:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!