Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, ha a párom egyáltalán nem akarja megfogni a kezem és egyetlen közös képünk sincsen?
Azonos neműek vagytok és fura lenne nyilvànosan?
( bocsi )
Nekem is ilyen volt a párom. De nem ennyire durván. Ő bevásárlóközpontban még a fenekemet is fogdosta. Mindenhol kézen fogva masíroztunk, én voltam az első barátnője, akit otthon is bemutatott. Viszont a közös fősulin levegőnek nézett. Nyílt titok volt, hogy összejöttünk, mégse akarta a kezemet előttük megfogni, mellém se ült, ha szóltam hozzá, nem hallotta meg, keresztül nézett rajtam. Ezt kb. fél évig csinálta, amíg ki nem borultam, de utána már annyira kínos volt, hogy azért fogja meg a kezem előttük, hogy ne hisztizzek. Így se volt tökéletes a helyzet. Magyarázatot nem tudott adni. Arra gondoltam, szégyell, nem akarja rontani az esélyeit más lányoknál. Mivel nem adta meg a kegyelemdöfést, én nem tudtam szakítani. Pedig kellett volna. Amikor a fősuli véget ért, akkor tetőzött nálam a sok boldogtalanság és akkor tudtam kimondani, hogy vége. De nem engedett el. Én nagyon bánom, hogy elgyengültem, mert még szerettem. Az önbizalmamat teljesen tönkrevágta. Egy percig se hittem abban, hogy én kellenék másnak, annyira szégyellnivalónak éreztem magamat, akit rejtegetni kell, mert annyira csúnya. Nem voltam tökéletes, de saját magam is megdöbbentem, amikor 1-1 videót visszanéztem abból az időszakból, hogy mennyire szép voltam. Soha nem dícsérte meg a külsőmet. Állandó fanyalgás. Minek sminkelsz, minek magassarkú...Megnevezett jó nőnek olyan lányokat, akiknek én a lába nyomában se értem, ez tény.
Ha a kislányomnak egyszer elengedi majd a párja a kezét, azt fogom neki mondani, kislányom, menekülj! Mindegy, milyen belső lelki sérülésből csinálja ezt és az is mindegy, mennyire szeret. Ha nem vagy elég szép neki, akkor azért, ha pedig elég szép vagy, akkor más mentális baja van, azonnal menekülj, mert soha nem leszel boldog!
Kérlek dobd ki, és az a nap legyen ünnepnap.
Miért szarakodsz ilyen nyomorékkal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!