Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan állnátok ehhez a helyemben ha veletek fordulna ilyen elő?
Gyárban dolgozik, a facebookján nincs ki rakva hogy kapcsolatban lenne, se semmi erre utaló jel.És azzal takarozik azért vesz fel mindig új lány ismerösöket, mert ők jelölik be őt és nem forditva de egyszer se mutatta meg nekem hogy ő lenne be jelölve és nem forditva. (ja és fiatal szingli nőket vesz fel, néha el vétve egy pasit is) És azzal jön hogy ők mind a kolléga női a gyárban, és nem akarja hogy meg sértödjenek hogy őket nem igazolja vissza címszó és amikor velem van feszt le van némítva a telefonja hogy ne halljam ha valaki ír neki,vagy pittyeg bármiért is a telefonja és feszt a táskájában van míg velem van.
És nem örül annak ha én fel válalva beszélek teljes névvel róla, mondván ő róla senkinek se panaszkodjak ... ja panasz ha tényeket el mondok mi van az életemben és a kapcsolat az nem az életem része?
És állandóan ő jár fel hozzám, de mindig üres kézzel, sose hoz se főzni valót, se enni valót amit együtt meg ehetnénk. Ha a kocsi a szerelőnél van, akkor a kollégájának add 2ezer forintot ha kocsival haza viszi a munkahelyről, nehogy rosszat gondoljon róla, más emberek véleményéért él, hal hogy jaj ki mit hisz vagy gondolhat róla.
Nem vit be a közegébe, és az anyját is csak muszájból mutata be nekem.
Ja és majdnem 10honapja vagyunk együtt és sose lepet meg engem semmi olyannal amit szeretek vagy ami tetszene nekem semmilyen kis aprósággal.
A pénzét egy motor építésre költi mert az számára a legfontosabb, és injekciókkal lövi magát szteroidokkal hormon kezeléseket csinál magával, magán orvosnál fel íratja és ki váltja, az injekciók helyén meg dudorok vannak neki. És a haját is festetni akarta hogy ne látszodjon hogy ő őszül mert 39éves de ő tagadja hogy hiú lenne, és azzal jön hogy azért lövi magát szteroidokkal hogy ne legyen depressziós mert rossz neki a hormon háztartása címszó ezzel magyarázza az egészet de nem mutatot meg nekem semmilyen pappírt ami erre utalt volna.
Amikor szakítottam vele, akkor meg rám kiabálta a benzin pénzt hogy én miattam amióta csak ismer engem x benzin pénzt tankolt a kocsijába és hogy semmi haszna se volt abból hogy velem volt és csak el pocsékolta velem az idejét. ( Ez persze nem igaz, mert ha már az anyagiakat nézzük, feszt ő volt nálam, és ha éhes volt meg kináltam amim volt hogy ne halljam hogy korog a hasa,míg ő sose hozott magával enni semmit se csak nagy ritkán édességet és ennyi. Meg leptem egy kulcstartóval amin rajta volt az én születésnapi honapom és napja, jelképes kedves ajándéknak szántam, vettem neki bőr pénztárcát a születésnapjára és bele tettem bélyeg kis közös képet is amit mérgébe neki állva feljebb szét tépet hogy ennyit érek, kapott tőlem ezüst nyakláncot medálal, és folyton nyílt lapokkal játszva meg mutattam kikkel beszélgetek a neten mert ezt éreztem természetesnek, és mível folyton ő volt nálam így a gépemen is látta mikor ki ír nekem.) Tőle meg nem kaptam gesztusos ajándékot amivel azt akarta volna éreztetni fontos lennék neki semmit se tervezet velem.
Ja és a kocsijával a városunk környékére jártunk el, sétálni mert a városban velem sose akart le menni és mutatkozni különböző kifogásokkal.
Én nekem meg iszonyatosan unalmas azzal tölteni a szabad idömet hogy 4fal és csak film nézés és állandóan csak a 4falban.
És sose akarta meg érteni hogy miért vagyok vele boldogtalan és mi bajom vele.
( Az anyjával lakik, és van egy régi 15éves autoja, és egy motort épít)
Ígérni én is tudok meg de szeretlek. Az ingyen van.
A tettei semmit nem igazolnak.
10 hónapja leural, kiesz a vagyonodból, fel se vállal.
Mit akarsz vele megértetni, hogy egy nő mitől érzi magát nőnek? Szerinted őt érdekli, te mit akarsz vagy minek érzed magad? Tényleg úgy látod? Ingyen punának tart, mert tudja, bármit megtehet veled és még le is húz.
Mi a kérdés? Hogy szakíts-e vele? Mielőbb.
Csak azt nem értem hogy bezzeg a munkatársaival szemben miért volt/van nyalis viszonyban hogy ha kér segítséget bármiben akkor pénzt add meg lesi mivel kárpótoljon bármilyen segítséget.
Velem meg iszonyatosan nem ilyen volt. Én miért ezt érdemeltem mások pedig miért a nyalizos arcát láthatják?
Mert te ingyen is megteszed, sőt áldozol rá. Oda kell a látszat. Neked nem.
Sajnos a válasz: mert megengeded.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!