Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit szólnátok ehhez a helyemben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnátok ehhez a helyemben?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretjük egymást a barátnőmmel. MA viszont ha mindenigaz menstruált(de még nem biztos hogy megvolt neki) Nos a helyzet a következő: Feküdtem az ágyon ő meg vetkőzött le és mondtam neki hogy jöjjön már oda hozzám. Oda is jött rávetette magát egy szál bugyiba és elkeztem csókolgatni midnenhol, elég sokáig, mígnem megszólalt hogy haggyam már abba ne izgassam fel saját magam. Na ez ugye nem tetszett nekem és kicsit rosszuléreztem magam, hogy nem ingerlődött fel. NA itt volt egy sor veszekedés, hogy én mennyire önző vagyok, meg hogy most én ezzel akarom magunkat szétugrasztani, hogy veszekedjünk emiatt:( Véleménye szerint nagyon odafigyelő pasi vagyok, meg eléggé romantikus is, már a sírás került amikor ezeket a fejemhez vágta:( pedig én csak egy kis összebújással akartam meglepni. Mondtam neki, hogy én ilyen vagyok, hogy nagyon sokat szeretek nyujtani és örülök ha látom hogy jólesik neki és aztán mondta hogy ne nyujtsak ennyit, legyek önmagam. Pedig én azt hittem tetszik neki ha sokat nyujtok. Hát ez a szitu. Mi a véleményetek erről? Nagyon túlreagáltam a dolgot vagy tényleg egy önző disznó vagyok?:(
2009. máj. 18. 20:41
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
háát.. sztem ő volt egy kicsit bunkó. és te nem csináltál semmi rosszat..inkább örülnie kéne, hogy ilyen pasija van..:)
2009. máj. 18. 20:44
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom elhinni,hogy vannak még ilyen pasik:)!Én biztos boldog lennék,ha a férjem ilyen lenne,mint te!
2009. máj. 18. 20:47
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Hát ott van a kérdésed elejében a válasz.

Menstruált.

Ilyenkor pedig a nők többsége szinte elviselhetetlen.

Nekem pl tegnap jött meg, és azóta csak veszekszünk a barátommal.

Ez van.

Próbáld meg ilyenkor jobban tolerálni a dolgokat.

Szerintem ez a minimum.

De önző viszont nem vagy, semmiképp, szerintem pontosan annyira figyelsz oda rá, amennyire kell, szimplán rossz időszakát élte ma.

2009. máj. 18. 20:49
 4/9 A kérdező kommentje:
meg azt is hozzáfűzte hogy ő már hogy tervezget előre és én meg ebbe szarok bele nagyívben, mikor ő is nagyon jol tudja hogy együtt tervezgetünk előre.
2009. máj. 18. 20:49
 5/9 A kérdező kommentje:
de annyira kívánom alaphelyzetben, hogy egyből rávetettem magam, nemvolt eszembe ilyen hogy menstruál. meg volt már iylen máskor is hogy csak ugy egymásnak estünk.
2009. máj. 18. 20:50
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
menzi előtt minden nő hisztérikussá válik. Ezt úgy mondom, hogy én is nő vagyok. Szerintem a legjobb ilyenkor pár napig magára hagyni, ha nem akarsz nagy vitákat.
2009. máj. 18. 20:51
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Nagyjából két nő típus van, az egyik mesi időszakban megőrül a szexért, a másik utálja, valószínű a barátnőd a második csoport.

Ne vedd fel a dolgot, ne csinálj belőle ügyet, elmúlik és minden okés lesz.

A csajok mindig azt mondják, mekkora mázlisták vagyunk, mi pasik, hogy nincs mesink.. arra nem gondolnak, hogy mi is menstruálunk általuk, csak mi lelkileg éljük át :D Bocs :D

2009. máj. 18. 21:07
 8/9 anonim ***** válasza:

Köszi utolsó, ezzel most sikeresen belegázoltál a jelenlegi lelki világomba xdd

Amúgy továbbra is azt mondom, hogy tényleg rendes pasi vagy, de lehet tényleg jobb lenne ilyenkor kicsit kevesebb időt együtt tölteni, mert ilyenkor beszámíthatatlanok vagyunk :D

De azért szurkolok, hogy vészeljétek át :PP

2009. máj. 18. 21:53
 9/9 anonim ***** válasza:
78%

Tartsd észbe, mikor menzeszel, ezt a csajok szokták amúgy értékelni. Az ilyen estékre készits be valami filmet, főzzetek, aztán mehet a vállsimi ezerrel, nagyjából az adja a legjobb érzést, mikor épp megvan.

De tényleg, ne vedd magadra, mikor ilyen. Te megteszel mindent, menzesz alatt a lányok meg kiátkoznak mindent és mindenkit a világból, még a legfontosabbakat is, aztán három nap múlva fogják a fejüket, hogy miket mondtak.

Amúgy utólag is bocs, de a kérdést megmosolyogtam, ahogy elképzeltem, hogy történik valami, te meg mielőtt lereagálnád, gyorsan írsz egy kérdést ide, hogy tudd, mit szólj a saját helyedben... :)

2009. máj. 18. 22:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!