Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok ehhez a helyemben?
Hát ott van a kérdésed elejében a válasz.
Menstruált.
Ilyenkor pedig a nők többsége szinte elviselhetetlen.
Nekem pl tegnap jött meg, és azóta csak veszekszünk a barátommal.
Ez van.
Próbáld meg ilyenkor jobban tolerálni a dolgokat.
Szerintem ez a minimum.
De önző viszont nem vagy, semmiképp, szerintem pontosan annyira figyelsz oda rá, amennyire kell, szimplán rossz időszakát élte ma.
Nagyjából két nő típus van, az egyik mesi időszakban megőrül a szexért, a másik utálja, valószínű a barátnőd a második csoport.
Ne vedd fel a dolgot, ne csinálj belőle ügyet, elmúlik és minden okés lesz.
A csajok mindig azt mondják, mekkora mázlisták vagyunk, mi pasik, hogy nincs mesink.. arra nem gondolnak, hogy mi is menstruálunk általuk, csak mi lelkileg éljük át :D Bocs :D
Köszi utolsó, ezzel most sikeresen belegázoltál a jelenlegi lelki világomba xdd
Amúgy továbbra is azt mondom, hogy tényleg rendes pasi vagy, de lehet tényleg jobb lenne ilyenkor kicsit kevesebb időt együtt tölteni, mert ilyenkor beszámíthatatlanok vagyunk :D
De azért szurkolok, hogy vészeljétek át :PP
Tartsd észbe, mikor menzeszel, ezt a csajok szokták amúgy értékelni. Az ilyen estékre készits be valami filmet, főzzetek, aztán mehet a vállsimi ezerrel, nagyjából az adja a legjobb érzést, mikor épp megvan.
De tényleg, ne vedd magadra, mikor ilyen. Te megteszel mindent, menzesz alatt a lányok meg kiátkoznak mindent és mindenkit a világból, még a legfontosabbakat is, aztán három nap múlva fogják a fejüket, hogy miket mondtak.
Amúgy utólag is bocs, de a kérdést megmosolyogtam, ahogy elképzeltem, hogy történik valami, te meg mielőtt lereagálnád, gyorsan írsz egy kérdést ide, hogy tudd, mit szólj a saját helyedben... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!