Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk! Melyiknek örülnétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Melyiknek örülnétek jobban:egy szép gyújtónak, amibe a monogrammotok van gravírozva, vagy egy olyannak, amibe az van gravírozva hogy tőlem neked?

Figyelt kérdés
2008. dec. 9. 15:59
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
17%

Szerintem meg nem kéne így jutalmazni ezt a káros szenvedélyt, pláne fiataloknál.

Inkább egy monogrammos koporsószöget javasolnék!

2008. dec. 9. 16:16
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Az is jó a lényeg hogy tőled van de akkor úgy csináltasd hogy egyik oldalán szeretlek a másik oldalán pedig a monogramja!Az úgy tök szép lesz szerintem!
2008. dec. 9. 16:17
 13/20 A kérdező kommentje:

ja és azon még nem is gondolkoztam h egy gyújtó nem túl széles és nem tudom belefér-e h szeretlek...

vagy az is lehetne h a monogramjaink így

xy

&

pq

2008. dec. 9. 16:17
 14/20 A kérdező kommentje:
ne haragudj,én nem dohányzom,körülöttem viszont mki..és hiába is próbálom megváltoztatni,nem megy..ha akar,leszokik,de ez nagyon szép ajándék...és nem muszáj cigiznie,lehet h a kandallóban gyújtják meg gyújtóval a tüzetXD
2008. dec. 9. 16:19
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem túl széles de az belefér még hogy szeretlek ha bemész egy gravirstúdióba úgy is meg mondja az aki ott van hogy hogy a legszebb és majd próbál segíteni sőt ha jófej még mond egy két mondatot is!:)
2008. dec. 9. 16:21
 16/20 A kérdező kommentje:
olyan aranyosak vagytok:)
2008. dec. 9. 16:23
 17/20 A kérdező kommentje:
írjatok még:)
2008. dec. 9. 16:30
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem elég lenne annyi hogy szeretlek... ez nem nyálas, ha előveszi biztos te jutsz róla eszébe, és ha ő is szeret akkor nem lesz égő a haverok között :) én biztosan örülnék neki ha ilyet kapnék bnőmtől, csak hát nem dohányzom :D
2008. dec. 10. 00:05
 19/20 anonim ***** válasza:
Én tavaly a Páromnak egy kulcstartót vettem!Lehet lepontoztok de én a Szeretlek túl nem is tudom minek találtam !Ne értsétek félre nem nyálas egyáltalán nem ciki talán egy kicsit giccses!SZÁMOMRA!Bár hogy öszinte legyek pár éve szintén öngyújtóba azt graviroztattam bele!Vissza térve a tavalyi ajándékhoz!Én azt graviroztattam bele hogy:"1999-"(1999-töl)Vagyis azóta szeretem!!!!!
2008. dec. 11. 17:33
 20/20 A kérdező kommentje:
igazából ez eldőlt tegnap,mert azt mondtam neki,h egyik bnőm kérdezte h mit gravíroztasson a barátjának a kulcstartóba...ilyen szív alakú nem létező kulcstartótól dumáltam neki:) és mondta h ne kulcstartót vegyen,hanem gyújtót és abba gravíroztassa h szeretlek:) szóval kiszűrtem h mi lenne jó neki...a másik oldalába meg sztem a monogramja megy!
2008. dec. 11. 20:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!