Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk! Melyiknek örülnétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Melyiknek örülnétek jobban:egy szép gyújtónak, amibe a monogrammotok van gravírozva, vagy egy olyannak, amibe az van gravírozva hogy tőlem neked?

Figyelt kérdés
2008. dec. 9. 15:59
1 2
 1/20 A kérdező kommentje:
ja és lányok is írhatnak h szeritük melyik lenne jobb!
2008. dec. 9. 16:02
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Egy olyan öngyújtónak ha már azt akarsz csináltatni amibe az van gravírozva szeretlek vagy valami ilyen az igazán szép és mindig eszébe jutsz majd róla! És garantáltan örülni is fog neki! Én örülnék neki ha a barátnőmtől ilyet kapnék! Sok sikert!
2008. dec. 9. 16:02
 3/20 A kérdező kommentje:
köszi!csak attól félek h majd nem is tudom mennek sörözni,ökörködnek,és rejtegetni fogja a haverjai előtt mert nyálas ha azt íratom bele h szeretlek,vagy nem is tudom....
2008. dec. 9. 16:03
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem jó ötlet ez az öngyújtós dolog bele garviroztathatod a monogrammját is meg valami személyes kis mondatot az előttem szóló ötlete jó "Szeretlek" a legszebb mondat a párod biztos örül majd!
2008. dec. 9. 16:04
 5/20 A kérdező kommentje:
de nem lesz ciki a haverjai előtt?nem lenne jobb egy férfiasabb dolog,mint pl a monogram?úgy belegravíroztatnám h xy+gh vagy h tőlem neked,vagy azt a dátumot mikor összejöttünk,csak félek h a haverok előtt nem merne vele rágyújtani...azt szeretném ha büszkén elő tudná venni a gyújtót:)
2008. dec. 9. 16:06
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
Első válaszoló vagyok. Ha rejtegeti az már régen rossz akkor az azt jelenti hogy nem vállal fel és a kapcsolatotok sem én ilyen tollat csináltattam a barátomnak és örültneki azóta is használja! Vagy akkor csináltass neki egy párnát amire a ti fotótok van vasalva és mellé az öngyújtó abban meg csak a monogrammja és hogy kicsidtől vagy stb..
2008. dec. 9. 16:07
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
Ez aranyos!:) Én fiú vagyok hidd el nem lesz neki ciki igaza van az előttem íróknak büszkén fogja mutogatni hogy tőled kapta és hogy szereted ezen a barátai sem fognak élcelődni! Szóval hajrá!:)
2008. dec. 9. 16:08
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a 2.,mert tudja hogy te adtad.Mindkettőtök neve benne van.
2008. dec. 9. 16:10
 9/20 A kérdező kommentje:
és ha azt gravíroztatnám bele h szeretlek B.G.?:) ugyanis ez a monogramja:)
2008. dec. 9. 16:11
 10/20 A kérdező kommentje:
mire gondolsz 2.alatt?
2008. dec. 9. 16:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!