Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ilyen helyzetben? 23/N
Úgy érzem, hogy a barátom tapad rám folyamatosan és elzár másoktól. Féltékenykedik, nem engedi, hogy foglalkozzak a saját szabadidős tevékenységeimmel. Amikor szóvá teszem neki, én vagyok rossznak beállítva. Megsértődik ha nem válaszolok neki, mert pl a barátnőimmel sorozatozunk.
Szeretem őt, de komolyan megfordult a fejemben a szakítás lehetősége, mert hosszútávon ez kibírhatatlan…
Távkapcsolatban élünk egyébként, legtöbbször hétvégente találkozunk. (Én debreceni vagyok, ő szegedi)
Szerintetek mit kéne tennem? Ő az első barátom, 4 hónapja vagyunk együtt.
tapad => tàvkapcsolatba
Csak én èrzek nèmi ellentmondàst?
De vele kellene szerintem tisztàzni az igènyeket, hogy neked kellene ez az idő , neki meg ha nem tetszik , talàljon egy szobanövènyt
Nem engedi hogy foglalkozzak szabadidős tevékenységemmel
Nem tudom mi a hobbid de most a legjobb ha gyakorlod a futás és menekülsz gyorsan amíg csak távolból terrorizál.
#10, de ne aggódj, a végén még konkrétan is be fog zárni!
Ez a lájtos lelki terror is terror.
Elszigetelt a barátaitól,a családostól, hogy a végén ő maradjon az egyetlen szál a világhoz, közben meg leépíti az önértékelésedet....
"Lerajzolt eset" - mondta egy ügyvéd a védencének:annyira közismert séma.
Ne menj bele!
Inkább most szakíts!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!