Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak ilyen helyzetben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ilyen helyzetben? 23/N

Figyelt kérdés

Úgy érzem, hogy a barátom tapad rám folyamatosan és elzár másoktól. Féltékenykedik, nem engedi, hogy foglalkozzak a saját szabadidős tevékenységeimmel. Amikor szóvá teszem neki, én vagyok rossznak beállítva. Megsértődik ha nem válaszolok neki, mert pl a barátnőimmel sorozatozunk.

Szeretem őt, de komolyan megfordult a fejemben a szakítás lehetősége, mert hosszútávon ez kibírhatatlan…

Távkapcsolatban élünk egyébként, legtöbbször hétvégente találkozunk. (Én debreceni vagyok, ő szegedi)

Szerintetek mit kéne tennem? Ő az első barátom, 4 hónapja vagyunk együtt.

2021. júl. 26. 17:36
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
69%

tapad => tàvkapcsolatba

Csak én èrzek nèmi ellentmondàst?

De vele kellene szerintem tisztàzni az igènyeket, hogy neked kellene ez az idő , neki meg ha nem tetszik , talàljon egy szobanövènyt

2021. júl. 28. 14:46
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem engedi hogy foglalkozzak szabadidős tevékenységemmel

Nem tudom mi a hobbid de most a legjobb ha gyakorlod a futás és menekülsz gyorsan amíg csak távolból terrorizál.

2021. júl. 28. 14:55
 13/17 anonim válasza:
100%
Tapasztalatból mondom hogy ez csak rosszabb lesz. Főképp ha már az elején ilyen veled. Időpazarlás vele maradnod. Idővel teljesen birtokolni akar majd, és megszabná mikor vegyél levegőt. Ha nem teszel mindig a kedvére te leszel az önző. Teljes mértékig biztos lesz benne és elhiteti veled hogy te vagy mindenben a hibás.. Ha szeretnél normális életet élni, elhagyod. Kívánom a legjobbakat!
2021. júl. 28. 17:02
 14/17 anonim ***** válasza:
43%
távkapcsolatban néhai hétvégi találkozás és te érzed ezt tapadásnak? te vagy a beteg ebben a helyzetben nem pedig a pasid.. komolyan szerintem szak ember , mert bipoláris vagy..
2021. júl. 28. 23:51
 15/17 anonim ***** válasza:
57%
Volt már szex? Milyen volt vele?
2021. júl. 29. 10:53
 16/17 anonim ***** válasza:
74%
Könyörgöm, VELE beszéld meg normálisan. Biztos hogy meg lehet.
2021. júl. 29. 11:05
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

#10, de ne aggódj, a végén még konkrétan is be fog zárni!

Ez a lájtos lelki terror is terror.

Elszigetelt a barátaitól,a családostól, hogy a végén ő maradjon az egyetlen szál a világhoz, közben meg leépíti az önértékelésedet....

"Lerajzolt eset" - mondta egy ügyvéd a védencének:annyira közismert séma.

Ne menj bele!

Inkább most szakíts!

2021. júl. 29. 11:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!