Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma észrevettem pár hónap együttélés után, hogy párom nem mos kezet nagyWC után sem. Mit csináljak ilyen helyzetben?
Higiéniai alap. És ezek után még a párod? Bele nem gondolok hogy az esetek össze bújva milyen baktériumokat tartalmaz a Kornél alatt miközben benned van az ujja, ujjai 🤮. Tisztálkodni hogy szokott? Kamubol?
Sok kérdés, én biztos beszélnék a fejével, azután sem akkor dobnám, tök mindegy mennyi ideje vagyunk együtt. Később mi lesz ha most ezt csinálja??
Most rájöttél, hogy milyen igénytelen alakkal vagy együtt. Sikíthatsz hisztiszhetsz neki, de ha alapból nincs igénye rá, ez ugye látható a reakciója alapján, akkor sem fog rajta változtatni. És ha éppen nem látod, simán elsumákolja majd a kézmosást megint. És tévedsz, nagyon sok embernek nem alap a higiénia. Kórházban dolgozom, sok mindent látok.
Én elküldeném a fszba az igénytelen állatját, akkor is ha az egész gyakori felhördül, hogy ilyen miatt szakítás. Azonnali kiábrándulás részemről. E. colitól, stb-től hemzsegő kézzel nálam ne nyúljon semmihez, hozzám meg pláne. Dobtam már ki ilyen igénytelen hülyét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!