Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma észrevettem pár hónap együttélés után, hogy párom nem mos kezet nagyWC után sem. Mit csináljak ilyen helyzetben?
A kérdés szövege alapján együtt éltek, vagy szoktatok sokat egymásnál aludni. Az ismerkedési fázisban nem tűnt fel, hogy ne jusson el idáig a kapcsolat, hisz nagyon nem illetek össze.
Nem gyerek már, hogy ez alakuljon, az egész életed egy küzdelem lesz ezen a téren.
Mennyire lehet tiszta a füle, a p*cse, a segge, a lakása... Ááááá!
Sok sikert és kitartást!
Egy cseléd leszel jó eséllyel egy életen át.
Fogat mosni szokott meg szájvizezni, szóval nem.
Most odamentem hozzá mondani, de nem volt túl boldog, igaz kicsit feldúltan és kioktatóan magyaráztam, végül elküldött, hogy "hagyjam a hülyeségekkel".
Nagyon jó...
Nem kell oktatni, nem kell nevetni. Közölni kell, hogy ezt kérted és mivel nálad ez egyfajta "deal braker", szeretnéd, ha komolyan venné. Aztán ha komolyan veszi, akkor megköszönöd szépen, ha nem, akkor meg a semmit köszönöd meg szépen és szétmentek.
Igen, nyomorult vég egy kapcsolatnak, ha ilyen apróságon csúszik el, de van ilyen.
csinálj neki fasírtot. Miután megette közöld vele, hogy egész nap viszket a feneked. Vagy fasírtgolyó gyúrás közben kidobtál valami szemetet és beleesett valami. Aztán ki kellett venned.
Majd megláthatod mit reagál rá. Ha semmit nem reagál, mert közömbös, akkor nem fog megváltozni. Nyugodtan közöld vele, ha valami csípi a csőröd. A kapcsolat kompromisszumokon alapul.
Férfi vagyok és gyerekkorom óta vécé előtt és után alaposan kezet mosok. Nem értem hogy lehetnek ilyen igénytelen emberek. Ebbe bele fogsz zakkanni hogy állandóan azt figyeled mit fog meg és mit törölgess utána.
És tudod mi a legszomorúbb? Az ilyen ember nem fog változni. Vagy megszoksz, vagy megszöksz.🙂
Sajnos szépen lassan, de biztosan, a pasik többségét rá kell szoktatni együttélés során, a helyes tisztálkodásra, amit tudnak is, csak éppen elsunnyogják. Én azt szoktam mondani neki, hogy nem azt mondtam hogy vizezd be, hanem mosd meg, rendesen. Fürdéskor kedvencem amikor azt se tudja milyen bőrtípusa van, de folyamatosan olyan tusfürdőt használ, amitől még ragacsosabb lesz a bőre, és nem érzi hogy rohadt büdös marad a hónalja, mert nem használ fürdőpamacsot, ami levakarná az izzadásgátló maradványait. Nem bántani akarom a pasikat, de tessék hallgatni a nőkre, mert ők ezt jobban tudják, el kell fogadni a tanácsaikat.
Tisztelet annak a 10%-nak aki normálisan ápolt.
Fuj de gusztustalan!
Tehat izzadtan, a budos labaval melled bujik es a sza*** kezevel simogat?! Hogy van ehhez gusztusod? Marmint ertem, hogy fel vagy haborodva es nem tetszik a dolog, de ezek szerint nem elegge, mivel az ilyet normalis esetben azonnal kizavarjuk az agybol zuhanyozni!
Szamomra a higienia nagyon fontos! Ha ez egy ferfi szamara teher, akkor felolem lehet a vilag legjobbkepu pasija, tuti nem engednem, hogy hozzam erjen! Fuj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!