Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy domináns nőt ilyen módon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy domináns nőt ilyen módon kell helyre tenni?

Figyelt kérdés

[link]

Lényegében full ignoráció, ahelyett, hogy magyarázkodna a férfi...

2021. júl. 25. 22:30
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
Nem lett helyretéve a domináns nő, én nemrég láttam olyat ahol helyre lett, de az azért dúrvábban nézett ki.
2021. júl. 25. 22:51
 12/33 anonim ***** válasza:
100%
Mi az, hogy helyre tenni? Teljesen a helyén van.
2021. júl. 25. 22:53
 13/33 anonim ***** válasza:
55%

Észrevette más is, hogy a politika beférkőzött már ebbe a kategóriába is? Állandóan nyomatják a hasonló Orbános b*mságokat, holott lenne "Politika" kategória.

Amúgy nem hinném, hogy ez megoldás lenne. A videóban szereplő hapsinak szerintem áll a f*a, amikor egy nő alázná, és mivel bef*ik, ezért nem válaszol.

2021. júl. 25. 22:55
 14/33 anonim ***** válasza:
100%

Egy igazi férfi nem fél válaszolni egy neki feltett kérdésre.

Nekem erről az ilyen hülyegyerekek jutottak eszembe, akik beszólogatnak a gimiben a lányoknak, aztán csoportban kiröhögik. Mint valami idióta tinédzser. Szánalmas.

2021. júl. 25. 22:58
 15/33 A kérdező kommentje:

Érthető, ha egyeseknek a videó tartalma nem tetszetős (gondolom, főleg a nőknek). Én mindenesetre elég lazának találtam ezt a reakciót, erre senki nem számított.

Lehet, nincs mégegy ilyen politikus a magyar parlamentben.

2021. júl. 25. 23:07
 16/33 anonim ***** válasza:
100%
Nem, erre senki nem számított. Egy miniszterelnöktől a munkahelyén normális viselkedést várna az ember. Valóban, ez tényleg meglepő. Nincs még egy ilyen? Ezt kétlem. Azok akik a háta mögött röhögtek, pont ugyanilyenek.
2021. júl. 25. 23:09
 17/33 anonim ***** válasza:
100%

16: +1. Ennél jobban le sem írhattam volna.

A legnagyobb probléma az, hogy az ilyen egybites nőgyűlölőknek a szavazata is annyit ér, mint az enyém, aki ebből annyit lát, hogy "mekkora király vót Orbán, hogy oda sem figyelt a p...ra"

2021. júl. 25. 23:14
 18/33 anonim ***** válasza:
90%

"egyeseknek a videó tartalma nem tetszetős, gondolom, főleg a nőknek"

Nem. Mindenkinek, akinek 100 feletti IQ-ja van és tudja, mi az a Parlament, és mi a dolga ott bent az embereknek.

2021. júl. 25. 23:16
 19/33 A kérdező kommentje:

Végülis, normálisan viselkedett, csak ezen a videón burkoltan azért kissé provokatív is volt. De ha megfigyeled az eddigi vitáit, nem egyszer volt már az, hogy nagyon keményen savazták, néhol a személyeskedésig. De ő mindig higgadtan reagál, vagy néha ritkán odamondd egy ilyesmi kijelentést. Őt nem igazán lehet hallani magából kikelni.

Ráadásul nagyon céltudatos ember, egy visszaemlékezésből kiderül, hogy ösztöndíjasként kijelentette: ő lesz Magyarország miniszterelnöke. Aztán ez is bejött neki. Nem is egyszer.

2021. júl. 25. 23:19
 20/33 anonim ***** válasza:
100%

Te is higgadt lennél, ha mindenki a zsebedben lenne és senki nem tudna onnan eltávolítani, ahol vagy. Ez nem személyiség, hanem hatalom és pénz kérdése. Neki meg van. Ettől még tisztelni nem fogjuk.

Céltudatos vagy nárcisztikus, ez sem mindegy. Nehogy már egy ilyen ember legyen a példaképed!

2021. júl. 25. 23:22
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!