Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátomnak az előző “nőcskéj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátomnak az előző “nőcskéje” kirakta h kapcsolatban van egy sráccal ő meg likeolta. Szerintetek ebben van valami célzás jelleg? Vagy csak túl reagalom?

Figyelt kérdés
2021. júl. 24. 21:17
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
77%

Jajj és milyen igazam lett. Rögtön besértődik és nyomja a passzív agresszív stílust. :D Nem kötekedtem szivi, leírtam a véleményem, amit tudtommal szabad, hiszen te raktál fel egy kérdést én pedig válaszoltam rá.

:) :) :) :)))

Tök mindegy miért úgy fogalmaztad ahhoz, remélem a srácnak is feltűnnek majd ezek a red flagek és menekül, mert a hozzád hasonló fog majd később kutakodni a telójába, meg számonkérni hogy miért lett ennek és annak az ismerőse meg hasonlók. Egyáltalán hogy kerültél az exe profiljára ? :D honnan tudod mit lájkol? levegőt azért hagyod venni csórit?

2021. júl. 25. 13:09
 12/14 anonim ***** válasza:
77%

"Csak össze jártak néha azért írtam hogy a nőcskéje"

Akkor hívhatjuk a pasidat fiúcskának? Csak mert mindketten összejárkáltak ugynaúgy.

2021. júl. 25. 16:37
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

#10 túlreagálod.

Ezt a megjegyzést is túlreagáltad.

Ha ilyen gúnyos jelzőt használsz a kérdésben, akkor ne a 10. Hsz-ben magyarázd el az okát.

Lazulj egy kicsit, az élet nem egy háború, ne tedd azzá!

2021. júl. 25. 23:14
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Fhú... sajnálom szegény srácot.
2021. júl. 26. 12:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!