Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Pofátlanság lenne ezek után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pofátlanság lenne ezek után fogyásra buzdítani?

Figyelt kérdés
A sors úgy hozta, hogy párkapcsolatunk elején a barátnőm felszedett pár kilót, ami nekem nagyon tetszett, és ezt a tudtára is adtam. Neki sem volt problémája a nagyobb súllyal, szóval nem kezdett fogyózásba. Soha nem hízott szándékosan, de bekerültünk egy olyan ördögi körbe, hogy ha mégis felszaladt rá pár kiló, akkor látta rajtam, hogy egyre jobban kívánom, így ő is örült neki. Oda jutottunk, hogy folyamatosan hízik, és nekem nagyon tetszik így, de kezdek aggódni. 60 kiló lehetett amikor megismertem. Év elején mérte magát, akkor volt 137. Tudom, hogy ebben nekem is benne van a kezem, ezért érezném pofátlanságnak, ha arra kérném vegyen vissza egy kicsit.
2021. júl. 22. 23:57
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Kíváncsi vagyok hány évbe telt ez..

És még mindig csak a barátnője..

A csaj több, mint megduplázta magát, én napi mértéktelen zabálással évente csak 4-5 kilót tudok felszedni, kíváncsi vagyok hány évbe telt ez nekik..

Egyébként ha már így felhízlaltad, vedd is el!

2021. júl. 23. 09:04
 12/19 anonim ***** válasza:
40%

Kérdező, mennyi időbe telt kiagyalni ezt a fantasztikus kamu kérdést?

Nem kéne inkább vmi értelmes dologgal foglalkoznod?

2021. júl. 23. 09:34
 13/19 anonim ***** válasza:
55%
Túltoltad a 137kiloval, kicsit kevesebbet kellett volna kamuzni. Majd legközelebb. :)
2021. júl. 23. 10:34
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Miért lenne kamu? Barátnőm igaz nem 60rol hanem 72ről szinten hatalmasra dagadt a pasija mellett :)

Le kellett volna állítanod ha már ez szerinted sok... bár ha neki igyis jó mint látszik akkor lehet keres mast :)

2021. júl. 23. 12:19
 15/19 A kérdező kommentje:

Ezt hogy gondoltátok? Elé rakom az ételt, és ráparancsolok, hogy egye meg? Pont ti tárgyiasítjátok az ilyen hülyeségekkel. Semmi ilyen jellegű fétisem nincs, egyszerűen csak bejönnek a nagy lányok.

Beszélgettem vele, és elég furcsa dolog derült ki. Azt mondta, hogy ő nagyon jól érzi magát így, és nagyon örül nekem, hogy vonzónak tartom. Kb kinevetett, amikor céloztam, hogy én is hibás lehetek ebben. Ezek szerint neki van ilyen fétise? Ez így sokkal rémisztőbb.

2021. júl. 23. 13:10
 16/19 anonim ***** válasza:

Az nem feltétlenül fétis ha ő szeret enni és emellett hízékony fajta.

Sokan vannak így.

2021. júl. 23. 13:17
 17/19 anonim ***** válasza:
94%
Ja remekül erezheti magát 140kilosan :DDD
2021. júl. 23. 13:30
 18/19 anonim ***** válasza:
0%
Ki tudja, lehet hogy két méteres ehhez a súlyhoz, akkor éppen csak husis..
2021. júl. 23. 13:42
 19/19 anonim ***** válasza:
95%
Az ilyesmit amúgy sosem értettem. Miért jöttél össze egy 60 kg-s lánnyal, ha neked a dagadtak tetszenek? Én világ életemben vékony alkat voltam, mégis volt pasi, aki a többedik randin mondta, hogy azért hízhatnék pár kg-t. Mondom öregem, akkor miért nem olyan lányt kerestél? Vagy úgy szeress, ahogy vagyok, vagy szevasz keress mást, ne rabold az időmet. Komolyan nem értem az ilyen embereket, nincs elég kövér nő ebben az országban? Azt kötve hiszem...
2021. júl. 23. 14:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!