Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy gátoljam meg azt, hogy az édesapja bele szóljon az életünkbe illetve párkapcsolatunkba, anélkül hogy ebből ne legyen kettőnk illetve családja közt probléma ?
Figyelt kérdés
Tanácstalan vagyok, de bánt illetve zavar ez a kellemetlen szituáció. A konfliktust és esetleges problémáját, szeretném elkerülni, de minden a párom minden döntésébe bele szól. Mindig félre teszem a nem tetszésem, de már iszonyú kellemetlen. Az egyetlen amit tolerálni tud, az az hogy ha közösen fele-fele arányban, vagy maximum én fizetek csak mindent. A fia (aki saját keresettel rendelkezik) egy szál virágnál vagy egy egyszerű vacsorán kívül semmivel nem kedveskedhet. A minap egy két napos közös utazásra akartunk befizetni, ő szerette volna fizetni, ma már jelezte hogy vagy felesbe vagy teljes egészében fizessem én, és majd legközelebb majd ő. Lassan egy éve vagyunk együtt, szeretjük egymást, de ez annyira kiábrándító. Nem akarok emiatt elválni tőle. Mit tegyek ? Mi az egészséges ilyen esetben ?2021. júl. 20. 17:11
11/14 A kérdező kommentje:
Nehéz, mert szeretem, és a családját is. Ha ez nem lenne, olyan jó lenne arányaiban minden.
2021. júl. 20. 17:54
12/14 anonim válasza:
Pároddal beszélj először, hogy ez így neked nem megy, költözzetek külön. Ha nem megy bele, akkor viszlát. Álljon már a sarkára, felnőtt ember.
13/14 anonim válasza:
Ezt neki kene megakadalyoznia, te nem tehetsz semmit. Ha nem kepes felnott letere elereszteni a szuleit, akkor meg nem felnott. Mindegy, hogy anyuci akarja, hogy az o eletet elje, vagy apuci. Ha nagyon szereted, akkor lokdosd el egy pszichologushoz, aki rairanyitja a figyelmet, hogy mennyire nem sikerult felnonie. Ha nem megy, akkor a helyzet semmit nem fog valtozni.
14/14 anonim válasza:
Amíg le nem akad apuciról össze ne költözz vele. Az nem hogy nem old meg semmit, sokkal rosszabb lesz. A párodat ugyan úgy irányítani fogja, csak már a te életedre is sokkal közvetlenebb hatással lesz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!