Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindennél jobban szeretem, de úgy érzem nem tudnék megbocsátani neki? Mit tegyek? (lent)
Figyelt kérdés
Első komoly kapcsolatom, fél évig tartott, utána jöttek a veszekedések. Olyan dolgokat hallottam vissza a barátainktól, amik nagyon rosszul estek. (nem szeretném részletezni) ő bevallotta nagy nehezen hogy igen, azt ő mondta, persze kibúvókat keresett, amikor megmondtam hogy elegem van belőle és ne keressen, direkt a környékemen mászkált szinte mindennap más nővel s ez még egy lapáttal rátesz, de mint kiderült azért csinálta hogy bosszantson és fájjon nekem, és megbocsássak neki.. Imádom, ő mindenem, de úgy érzem nem tudom megbocsátani neki, így viszont őrlődöm. Mit tegyek? Nem találkoztunk már 2 hónapja, egyre rosszabb érzés, főleg hogy valahonnan mindig hallat magáról.2010. aug. 27. 20:06
11/12 A kérdező kommentje:
Úgy érzem, bármennyire is szeretem, nem tudnék benne már megbízni.
2010. aug. 29. 00:03
12/12 anonim válasza:
és ez érthető is!
helyesen döntöttél!
mostmár csak előre nézz, és ne hátra!
sok sikert a jövődhöz! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!