Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogom van elvárni ezt ?

Figyelt kérdés

A barátomnak rengeteg a facebookon a női barátnője, az az érzésem, hogy hárembe kerültem.

Azt mondja, hogy értem letörli őket.

Van ennek értelme, úgyis tudja sms ben is tartani a kapcsolatot veluk?

Egyáltalán elvárhatok, jogom van erre, hogy elvárjam?

2021. júl. 19. 13:02
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
A mínusz ezres bizalomszint miatt ez nem lesz egy hosszú kapcsolat.
2021. júl. 19. 13:05
 2/19 anonim ***** válasza:
73%

Szerintem ne töröltesd vrle. Egyszerüen kérd meg,hogy te is találkozhass a lányokkal.

Nekem is vannak nagyon szép lány barataim,de barátok vagyunk. Elsőnek rettenetesen féltékeny volt barátnőm is,de rájött,hogy tényleg csak baratok vagyunk.

2021. júl. 19. 13:09
 3/19 A kérdező kommentje:

Aha és mit erek vele, hogy pár rafinált ring.yó be akar férkőzni a bőröm alá, hogy gyanún kívül essenek ?

Te olyan naiv vagy, hogy nem tudod, hogy a szerető szívesen ismerkedik az aktuális baratnővel?

Es mi van abban, ha összebarátkozok veluk ?

2021. júl. 19. 13:25
 4/19 anonim ***** válasza:
100%

Azt mondta a barátod, hogy érted törli őket. Akkor mi a kérdés? Mi lenne az amit elhinnél neki?

Egyébként pedig van értelme annak, hogy megismerd őket. :) Én megismertem a párom haver nőjét és beláttam, hogy feleslegesen féltékenykedem.

2021. júl. 19. 13:35
 5/19 anonim ***** válasza:

4-es vagyok.

Ja és nekem is volt olyan fiú barátom akinek a barátnője féltékeny volt. Tudod a másik oldalról amikor van egy nagyon jó fiú barátod évek óta, borzasztó rossz érzés, hogy a barátnő féltékeny és össze akarja törni azt a barátságot.

2021. júl. 19. 13:37
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
A közösségi oldalak minden társas kapcsolat megnyomorítói, ha valaki ott éli az életét. Eleve ha több 1000 ismerőse van, akkor azokat tuti nem ismeri, csak gyűjti az idegeneket. Ha az exével 1 hete szakított nagyobb bajban lennél. Miért kell rosszat feltételezni?
2021. júl. 19. 13:39
 7/19 anonim ***** válasza:

Megnéztem a PTK-ban, és az alkotmányban is. Egyik sem szól egy szót sem erről a témáról, így ez biztos nem jogi kérdés.

Jogod semmihez nincs. Megkérni megkérheted, de utána ne csodálkozz, ha úgy lesz vele, te sem bíztál benne, miért bízna ő benned

2021. júl. 19. 13:57
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

Összegzem:

- összejöttél egy pasival, akinek sok nőismerőse van (nyilván ezt eleve tudtad róla)

- most, hogy megvan a pasas, rájöttél, hogy ez zavar

- a megoldás, hogy akkor a pasas változzon meg.

Komolyan!? Miért olyan férfit kerestél, akinek "háreme" van? Nem megváltoztatni kell a másikat, hanem elfogadni, vagy ha ez nem megy, akkor nem kell összejönni vele

2021. júl. 19. 13:59
 9/19 A kérdező kommentje:
Hazudott, hogy sikertelen , nincs senkije
2021. júl. 19. 14:01
 10/19 anonim ***** válasza:

Nem értem mit írsz kérdező.

Miről hazudott? Mikor?

2021. júl. 19. 14:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!