Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az életedben mire vártál ezidáig a legtöbbet?
Figyelt kérdés
2021. júl. 18. 12:15
11/13 anonim válasza:
7 éves korom óta az az álmom, hogy állatorvos legyek.
15 évet vártam. Sikerült végre annyit félreraknom teljesen egyedül, hogy tudjam fizetni, mert államira sajnos nem kerülnék be, hitelt pedig nem akarok erre.
Szóval 15 éve vártam erre, idén jelentkeztem :)
23L
12/13 anonim válasza:
Ikerlángomra. 5 éve várok rá, de valószínűkeg csak halálunk után találkozunk legközelebb.
13/13 A kérdező kommentje:
Én meg erre az üres, semmitmondó válaszra?
2021. júl. 26. 18:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!